Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

EUROPARLAMENTARNI IZBORI

Predstavio se kandidat iz Obiteljske stranke, Zlatko Gregov

Objavljeno prije

savez-za-hrvatsku-gregov

U Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković u ponedjeljak, 5. svibnja, se predstavio kandidat za Europski parlament Zlatko Gregov iz Obiteljske stranke, koji se nalazi na listi Saveza za Hrvatsku (HDSSB – ABH – A-HSS – HRAST – HSP – HZ – OS – ZZH). Uz Gregova nazočan je bio i predsjednik Stranke Mate Knezović. Njih dvojica predstavila su Stranku kao i razloge Gregovljeve kandidature na skorim izborima.

Sveznalica 7400xXpx

Gospodin Gregov je pojasnio koliko su obitelji bitne za opstanak, kako Hrvatske, tako i Europe te da budućnost Europske unije nije moguća bez sveobuhvatne obiteljske politike. U tom kontekstu predstavio je program „12 načela sveobuhvatne i učinkovite europske politike u korist obitelji“ koja su dio proglasa Federacije katoličkih obiteljskih udruženja Europe (FAFCE).

Predsjednik Obiteljske stranke Mate Knezović u svom izlaganju pojasnio je kako Obiteljsku stanku čine dva nosiva stupa: općeljudske i kršćanske vrijednosti te hrvatski nacionalni interesi i prava.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gospoda Gregov i Knezović sudjelovat će u zajedničkom predstavljanju liste kandidata Saveza za Hrvatsku koje će se u nedjelju, 11. svibnja u 20 sati održati u Gradskom kulturnom središtu.

Prenosi: metkovic.hr

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije