Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MOST – DOSLJEDAN

NEMA KOALIRANJA NI U ŽUPANIJI

Objavljeno prije

nlmost„Iako je predsjedništvo MOST-a donijelo odluku o odbacivanju bilo kakvih postizbornih koalicija samo za grad Metković, a ne i za županijsku skupštinu, MOST će ostati vjeran svojim načelima, te niti u županiji neće ući u bilo kakvu potpisanu koaliciju“ – kazao je Nikola Grmoja na današnjoj tiskovnoj konferenciji MOST-a, te dodao:

Mi ćemo poštovati volju birača Dubrovačko-neretvanske županije i grada Metkovića koji su najveće povjerenje povjerili HDZ-u i njihovim koalicijskim partnerima. Znači mi dajemo podršku za konstituiranje, za uzvrat ne tražimo ništa, tražimo samo da županijska vlast radi u interesu svih građana županije. Želimo naglasiti da će naši županijski vijećnici biti predstavnici svih građana županije, a ne lobisti jednog grada u županijskoj skupštini.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”https://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/06/0406_Grmoja.mp3″ width=”640″]
Istaknuo je Grmoja, te naglasio:

S nama nema pregovora, s nama ima samo razgovora, spremni smo za razgovore sa svima i ne samo prijedloge koji će dolaziti iz ove HDZ-ove vlasti, nego znači ako i dosadašnji gradonačelnik Stipo Gabrić Jambo koji će biti županijski vijećnik predloži nešto što je u interesu građana županije, mi ćemo svaki prijedlog koji je dobar podržati. – kazao je Grmoja.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”https://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/06/0406_Grmoja2.mp3″ width=”640″]

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije