Ostanimo u kontaktu

HNS Metković

Ministrica Anka Mrak Taritaš posjetila Metković

Objavljeno prije

U subotu 13. travnja grad Metković posjetila je ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš. Sastala se s članovima podružnice HNS-a Metković gdje su razgovarali o gradu Metkoviću.

Ministrica je komentirala da se grad Metković mora “okrenuti” Neretvi, te poljoprivredu i turizam staviti kao primarne djelatnosti.

dn-hns-1

Nakon kratkog druženja  ministricu je ugostio lokalni radio gdje su razgovarali o legalizaciji nezakonito izgrađenih zgrada.

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije