Ostanimo u kontaktu

HNS Metković

Ministrica Anka Mrak Taritaš posjetila Metković

Objavljeno prije

U subotu 13. travnja grad Metković posjetila je ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš. Sastala se s članovima podružnice HNS-a Metković gdje su razgovarali o gradu Metkoviću.

Ministrica je komentirala da se grad Metković mora “okrenuti” Neretvi, te poljoprivredu i turizam staviti kao primarne djelatnosti.

dn-hns-1

Nakon kratkog druženja  ministricu je ugostio lokalni radio gdje su razgovarali o legalizaciji nezakonito izgrađenih zgrada.

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

PODRUČNE ŠKOLE BIJELI VIR I MLINIŠTE

Općina Zažablje će svim učenicima područnih škola financirati likovne mape, omote, bilježnice i školski pribor

Objavljeno prije

Načelnica Općina Zažablje Maja Vrnoga obavještava roditelje učenika područnih škola Bijeli Vir i Mlinište da će ove akademske godine Općina svim učenicima financirati likovne mape, omote, bilježnice i školski pribor.

S obzirom da Vlada RH financira nabavku udžbenika, a Dubrovačko-neretvanska županija financira radne bilježnice za učenike osnovnih škola, općina Zažablje za učenike područnih škola će nabaviti likovne mape, omote, bilježnice, kao i školski pribor.

Nadamo se da ćemo ovim programom olakšati roditeljima početak nove školske godine. Sva oprema će naše učenike čekati u školi prvog dana nastave!

Maja Vrnoga,
načelnica Općine Zsžablje

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije