Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

SLIJEDOM NAJAVLJENIH PROJEKATA U METKOVIĆU

Milan se pita: Što se čekalo do sada? Što je s projektom popularno nazvanim ‘Metković 2021’?

Objavljeno prije

Dalibor Milan

Posljednjih smo dana svjedoci raznih izjava i članaka na temu spoja Metkovića na autocestu. Zaslugu za projekt koji tek treba započeti i realizirati pokušava si pripisati gospodin Grmoja i aktualna gradska vlast MOST-a.

Radi se o hvalevrijednom projektu, kojeg apsolutno podržava Hrvatska demokratska zajednica i na državnoj i na gradskoj razini. I baš stoga se pitamo što je gradska vlast radila na tome u posljednje četiri godine vlasti? Zašto su se toga projekta sjetili sada pred izbore?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S obzirom da se planiranje i izgradnja spoja na autocestu ni u jednom dijelu ne financira iz gradskog proračuna Grada Metkovića jasno je da gradska vlast ni u kojem slučaju nije nadležna postizati bilo kakve dogovore niti donositi bilo kakve odluke oko izgradnje ove prometne poveznice nego je za realizaciju ovoga projekta upravo presudna politička potpora HDZ-a.

To je samo pokazatelj kako je s približavanjem izbora sve više lažnih obećanja gradske vlasti. Obećava se gradnja novog mosta na Neretvi, izgradnja treće trake prema novom graničnom prijelazu, gradnja kružnog toka pored Gradskog kulturnog središta i razna druga prazna obećanja.

A mi ih pitamo: Što se čekalo do sada? Što ste radili posljednje četiri godine? Što je sa predizbornim projektima i obećanjima MOST-a sa prošlih izbora, popularno nazvani ‘Metković 2021’?

Odgovoriti nam oni neće, niti nam njihovi odgovori trebaju. Što o tim iznevjerenim obećanjima mislimo svi koji živimo i radimo u ovome gradu gospodinu Grmoji i gospođici Ujdur odgovoriti ćemo mi na predstojećim izborima.

Dalibor Milan

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije