Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LISTA 'POMAK'

Luka Podrug posjetio Metković te odaslao nekoliko snažnih poruka

Objavljeno prije

Luka Podrug, lista POMAK

Nositelj liste koalicije Pomak u X. izbornoj jedinici Luka Podrug jučer je posjetio Metković, gdje se ispred Hotela Narona družio s građanima. U razgovoru je odaslao par snažnih poruka, te istaknuo da je lustracija preduvjet svih bitnih promjena u Hrvatskoj.

– Od gospodarske, političke, socijalne, kulturne te lustracije u medijima i školstvu, sve su to preduvjeti za ozdravljenje Hrvatske. Većina onog što imamo danas zasniva se na lažima. Slogan ”Za Dom” kojeg imamo na našem predizbornom plakatu, u svim svojim izvedenicama, od ratnog HOS-ovog ”Za dom spremni” do ovog ”Za dom”, za obitelj, oslikava naš temelj. Demografska obnova, obitelj kao temelj svakog društva, – rekao je Podrug te dodao kako se na njihovom predizbornom plakatu nalazi i povijesni hrvatski grb s prvim bijelim poljem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Želimo pokazati da se vraćamo svojoj tradiciji, a želim podsjetiti zaboravne Hrvate da je Hrvatski sabor 25. srpnja 1990. godine proglasio da je hrvatski grb s prvim bijelim poljem službeni znak Republike Hrvatske i on je kao takav postojao do 22. prosinca 1990. do tzv. Božićnog Ustava. Zato je i nevjerojatno da danas neke neznalice i mrzitelji Hrvata, tzv. antifašisti, taj grb prozivaju ustaškim i time nas vrijeđaju i omalovažavaju, – rekao je Podrug.

– Naša osnovna poruka u ovoj X. izbornoj jedinici u kojoj svaki put prijeđemo izborni prag, jest da je vrijeme da sinovi Oluje nastave ono na čemu su stali na Kninskoj tvrđavi 5. kolovoza 1995. Naravno ovaj put demokratskim sredstvima, olovkom i zakonima i transparentno. Vrijeme je da sinovi Oluje smijene sinove Udbe i Orjune, a posebno nakon famoznog Lex Perkovića i presude u Muenchenu, – rekao je Podrug te pozva birače da daju povjerenje listi broj 3, da glasaju za ljude, jer ljudi su ti koji mogu nositi promjene.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije