Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MOST PREUZEO VLAST

Konstituirano Gradsko vijeće grada Metkovića

Objavljeno prije

Danas je održana Konstituirajuća sjednica novog saziva Gradskog vijeća grada Metkovića u čijem u sastavu viječnici: Danijela Vidović, Mirko Volarević, Marin Veraja, Milan Kapović, Marijana Galov, Nino Šešelj, Ante Mijić, Ankica Jakić i Mario Klobučić (Most nezavisnih lista), Stipo Gabrić, Ante Lozić, Jelena Ćelić, Danijela Raič i Tomislav Veraja (Hrvatska seljačka stranka) ,te Nikola Oršulić, Tomislav Medak i Ivona Dragović (Hrvatska demokratska zajednica).

Nakon verifikacije mandata izabran je Odbor za izbor i imenovanja u sastavu: predsjednik Ante Mijić, potpredsjednik Mario Klobučić te članovi Danijela Vidović, Nikola Oršulić i Ante Lozić.

Za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Marin Veraja (Most). Za njegove zamjenice jednoglasno su izabrane Ankica Jakić (Most) i Jelena Ćelić (HSS).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Predsjednik Gradskog vijeća Marin Veraja:

Današnja prva sjednica, konstituirajuća sjednica bila je veoma ugodna, u pristojnoj i korektnoj atmosferi. Svi vijećnici su sve ove odbore i protokolarne stvari jednoglasno donijeli, što smo na kraju krajeva i očekivali jer nema smisla da MOST koji je osvojio većinu da sada se pokušava opstruirat na bilo koji način rad sjednice. Sjednica je bila kratka, brza i učinkovita. Nadamo se da će i ostale u budućnosti biti učinkovite i produktivne, i očekujem od svih zastupnika tj. vjećnika da doprinose kvalitetnijem radu i gradu Metkoviću. Osim svečane sjednice koja će biti 19. srpnja, uoči sv. Ilije, mi ćemo isto nastojat tu negdje napraviti jednu radnu sjednicu, – kazao je Veraja.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”https://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/06/2006_marin-veraja.mp3″ width=”640″]

Imenovani su članovi još dva odbora: Odbora za Statut i Poslovnik, te Odbora za javna priznanja. U Odbor za Statut i Poslovnik ušli su: Mirko Volarević, Katarina Ujdur, Martina Veraja Mijić, Ivona Dragović i Jelena Ćelić. U Odbor za javna priznanja ušli su: Nikola Grmoja, Milan Kapović, Ivo Veraja, Nikola Oršulić i Danijela Raič.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije