Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MOST PREUZEO VLAST

Konstituirano Gradsko vijeće grada Metkovića

Objavljeno prije

Danas je održana Konstituirajuća sjednica novog saziva Gradskog vijeća grada Metkovića u čijem u sastavu viječnici: Danijela Vidović, Mirko Volarević, Marin Veraja, Milan Kapović, Marijana Galov, Nino Šešelj, Ante Mijić, Ankica Jakić i Mario Klobučić (Most nezavisnih lista), Stipo Gabrić, Ante Lozić, Jelena Ćelić, Danijela Raič i Tomislav Veraja (Hrvatska seljačka stranka) ,te Nikola Oršulić, Tomislav Medak i Ivona Dragović (Hrvatska demokratska zajednica).

Nakon verifikacije mandata izabran je Odbor za izbor i imenovanja u sastavu: predsjednik Ante Mijić, potpredsjednik Mario Klobučić te članovi Danijela Vidović, Nikola Oršulić i Ante Lozić.

Za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Marin Veraja (Most). Za njegove zamjenice jednoglasno su izabrane Ankica Jakić (Most) i Jelena Ćelić (HSS).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Predsjednik Gradskog vijeća Marin Veraja:

Današnja prva sjednica, konstituirajuća sjednica bila je veoma ugodna, u pristojnoj i korektnoj atmosferi. Svi vijećnici su sve ove odbore i protokolarne stvari jednoglasno donijeli, što smo na kraju krajeva i očekivali jer nema smisla da MOST koji je osvojio većinu da sada se pokušava opstruirat na bilo koji način rad sjednice. Sjednica je bila kratka, brza i učinkovita. Nadamo se da će i ostale u budućnosti biti učinkovite i produktivne, i očekujem od svih zastupnika tj. vjećnika da doprinose kvalitetnijem radu i gradu Metkoviću. Osim svečane sjednice koja će biti 19. srpnja, uoči sv. Ilije, mi ćemo isto nastojat tu negdje napraviti jednu radnu sjednicu, – kazao je Veraja.

Poslušajte tonski zapis izjave:
[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/06/2006_marin-veraja.mp3″ width=”640″]

Imenovani su članovi još dva odbora: Odbora za Statut i Poslovnik, te Odbora za javna priznanja. U Odbor za Statut i Poslovnik ušli su: Mirko Volarević, Katarina Ujdur, Martina Veraja Mijić, Ivona Dragović i Jelena Ćelić. U Odbor za javna priznanja ušli su: Nikola Grmoja, Milan Kapović, Ivo Veraja, Nikola Oršulić i Danijela Raič.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije