Ostanimo u kontaktu

JAMBO POZVAO SVOJE BIRAČE DA PODRŽE DALIBORA MILANA

JAMBO: Neću biti nijemi promatrač nego ću se aktivno uključiti u kampanju, Metković treba promjene! /VIDEO/

Objavljeno prije

Stipo Gabrić JAMBO

Stipo Gabrićo Jambo pozvao je svoje birače da u drugom krugu lokalnih izbora podršku daju gradonačelničkom kandidatu HDZ-a, Daliboru Milanu. Istaknuo je da ne radi to jer nekoga mrzi, iako su mu čelnici Mosta u protekle četiri godine pokušali svašta učinit, kako tvrdi, već to čini jer Metković treba promjene, jer grad u protekle četiri godine projektno stagnira.

Pogledajte video prilog u kojem Jambo govori o tome zašto se kandidirao, izbornom rezultatu i trenutnoj situaciji u Gradskom vijeću Grada Metkovića. Govori o samoj svrsi upravljanja gradom, mogućim koalicijama u Gradskom vijeću te razlozima podrške HDZ-u, odnosno gospodinu Daliboru Milanu. Također, komentira protekli mandat Mosta, njihove mogućnosti u protekle dvije godine za vrijeme participiranja u Vladi RH, te njihovoj (ne)učinkovitosti. Spominje i tvornicu za preradu mandarina, sudske predmete, gradske financije te komentira loš rezultat Mosta…

Pogledajte video prilog sa Stipom Gabrićom Jambom…

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije