Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ODLUKA DONESENA BEZ PRISUTNOSTI JAVNOSTI

Metkovski liberali skreću pozornost na ovogodišnju odluku o dodjeli nagrada Grada Metkovića

Objavljeno prije

HSLS Metković - Nagrada Grada Metkovića

HSLS Metković putem svoje fb stranice skreće pozornost na nepravilnosti uočene prilikom odluke o ovogodišnjim dobitnicima nagrada Grada Metkovića. Navodno, odluka o dodjeli nagrada je promijenjena bez prisutnosti javnosti. Metkovski liberali to nazivaju netransparentnim, i skandaloznim srozavanjem ugleda te ponosne nagrade.

U svom osvrtu navode: “Protivno Statutu Grada Metkovića i Poslovniku o radu Gradskog vijeća Grada Metkovića, odluka o ovogodišnjim dobitnicima nagrada Grada Metkovića donesena je bez prisutnosti javnosti. Bravo za NETRANSPARENTNOST! Naime, nakon što je povjerenstvo za dodjelu nagrada Grada Metkovića, već donijelo pisanu odluku, ista je izmjenjena nakon udaljavanja javnosti i novinara, bez obrazloženja ili pozivanja na odredbe Statuta odnosno Poslovnika gradskog vijeća, što se u praksi Gradskog vijeća Grada Metkovića ne pamti.”

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Cijeli čin nazivaju skandaloznim, te skreću pozornost na priče o velikoj transparentnosti i načelima javnog interesa ove gradske vlasti, okarakterizirajući ih običnim predizbornim floskulama.

Cjelovit osvrt potkrijepljen videom (minuta 32, sekunda 38) prenosimo u nastavku…


ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije