Ostanimo u kontaktu

SNAGA EUROPSKE HRVATSKE

HDZ Metković poziva građane da izađu na izbore za EU parlament

Objavljeno prije

hdz-eu_1

Hrvatska je oduvijek bila dio Europe ali će sada imati svoje predstavnike u instituciji gdje se donose odluke.

Uđimo u Europsku uniju ponosni na našu hrvatsku kulturu, tradiciju i identitet, te izaberimo zastupnike koji će nas dostojno predstavljati.

IZAĐIMO NA PRVE EUROPSKE IZBORE I DAJMO GLAS HRVATSKOJ DEMOKREATSKOJ ZAJEDNICI JER ONA JE JEDINA PRAVA SNAGA EUROPSKE HRVATSKE – stoji u priopćenju za javnost HDZ-a Metković.

HDZ Metković - Izbori za EU parlamentU sklopu kampanje za izbore, aktivistice i dio vodstva metkovskog HDZ-a, dijelili su letke građanima na prigodnom pultu.

Najveći dio sugrađana, rado je prihvatio ponuđeni letak i zanimao se za pojedinosti oko izbora i izbornih lista s obzirom da prvi put izlaze na EU izbore.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U protekla 24 sata nema novih slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji u pos­ljednja 24 sata nije zabi­lježen niti jedan novi slučaj zaraze COVID­-19 infekcijom.

S današnjim danom izliječena je jedna osoba. Radi se o starijoj muškoj osobi s boravištem u BiH.

Od početka pandemije analizirana su ukupno 6923 uzorka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji je ukupno 256 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije