Ostanimo u kontaktu

SNAGA EUROPSKE HRVATSKE

HDZ Metković poziva građane da izađu na izbore za EU parlament

Objavljeno prije

hdz-eu_1

Hrvatska je oduvijek bila dio Europe ali će sada imati svoje predstavnike u instituciji gdje se donose odluke.

Uđimo u Europsku uniju ponosni na našu hrvatsku kulturu, tradiciju i identitet, te izaberimo zastupnike koji će nas dostojno predstavljati.

IZAĐIMO NA PRVE EUROPSKE IZBORE I DAJMO GLAS HRVATSKOJ DEMOKREATSKOJ ZAJEDNICI JER ONA JE JEDINA PRAVA SNAGA EUROPSKE HRVATSKE – stoji u priopćenju za javnost HDZ-a Metković.

HDZ Metković - Izbori za EU parlamentU sklopu kampanje za izbore, aktivistice i dio vodstva metkovskog HDZ-a, dijelili su letke građanima na prigodnom pultu.

Najveći dio sugrađana, rado je prihvatio ponuđeni letak i zanimao se za pojedinosti oko izbora i izbornih lista s obzirom da prvi put izlaze na EU izbore.

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije