Ostanimo u kontaktu

SNAGA EUROPSKE HRVATSKE

HDZ Metković poziva građane da izađu na izbore za EU parlament

Objavljeno prije

hdz-eu_1

Hrvatska je oduvijek bila dio Europe ali će sada imati svoje predstavnike u instituciji gdje se donose odluke.

Uđimo u Europsku uniju ponosni na našu hrvatsku kulturu, tradiciju i identitet, te izaberimo zastupnike koji će nas dostojno predstavljati.

IZAĐIMO NA PRVE EUROPSKE IZBORE I DAJMO GLAS HRVATSKOJ DEMOKREATSKOJ ZAJEDNICI JER ONA JE JEDINA PRAVA SNAGA EUROPSKE HRVATSKE – stoji u priopćenju za javnost HDZ-a Metković.

HDZ Metković - Izbori za EU parlamentU sklopu kampanje za izbore, aktivistice i dio vodstva metkovskog HDZ-a, dijelili su letke građanima na prigodnom pultu.

Najveći dio sugrađana, rado je prihvatio ponuđeni letak i zanimao se za pojedinosti oko izbora i izbornih lista s obzirom da prvi put izlaze na EU izbore.

NERETVANI JOŠ JEDNOM POKAZALI SVOJE VELIKO SRCE

Obitelj Sršen zimu će dočekat u svom novom toplom domu – zahvala svima koji su pomogli!

Objavljeno prije

Humanitarna  akcija ‘Izgradimo dom obitelji Sršen’ privedena je kraju, sedmeročlana obitelj Sršen hladne zimske dane će dočekat u svom novom toplom domu.

Plod je to plemenite inicijative koja je objedinila sportsko i braniteljsko srce juga Hrvatske i Hercegovine, pokrenute kada je obitelj Rolanda Sršena iz Opuzena, nogometaša i dragovoljca Domovinskog rata, zadesila tragedija iznenadne smrti supruge Andreje. Roland tada ostaje sam sa šestero djece od kojih su dva invalida, a jedan kao nepokretan treba posebnu skrb i  prilagođeni stambeni  prostor. Obitelj je do sad živila u stanu od 50 metara kvadratnih iz kojeg su Odlukom suda morali iseliti..

Bio je to okidač za Zlatka Mustapića koji je osjetio potrebu i trenutak kada pokreće Humanitarnu akciju ‘Izgradimo dom obitelji Sršen’ u koju se uključuju brojni građani, sportaši diljem Dalmacije i Hercegovine, jer Ronald je u svoje vrijeme bio istaknuti nogometni vratar koji je svojom premenitošću ostavio traga u brojnim klubovim u regiji.

Kuća obitelji Sršen iz Opuzena

Ovim putem želimo istaknuti da je akcija privedena kraju, velikodušnošću brojnih građana, humanitarnin koncertom, malonogometnim turnirom 6 gradova te podrškom izbornika Zlatka Dalića i Darija Srne prikupljeno je 770.000 kuna koje su pokrile sve potrebno. Napravljena je kuća na dvije etaže ukupne površine 120 metara kvadratnih, s tim da je prizemlje u potpunosti prilagođeno osobama s invalidnošću, te je opremljena svim potrebnim kućanskim uređajima.

Obitelj Sršen je uselila prije nekoliko dana, a ovim putem voditelj humanitarne akcije Zlatko Mustapić se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli da se ova hvalevrijedna akcija privede kraju.

 

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije