Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NOVA GODINA

Gradonačelnik o učinku u prošloj, i s optimizmom o 2015. godini

Objavljeno prije

Božo Petrov

S prvim danima nove nam 2015. godine građanima se priopćenjem obratio gradonačelnik Metkovića, Božo Petrov. Petrov se osvrnuo na posao obavljen u prošloj godini, a i s velikim optimizmom, iako je proračun Grada srezan na 24,7 milijuna kuna, najavio velike planove za 2015. godinu.

Pa je tako posebnu pažnju skrenuo na pregovore s potencijalnim investitorima i aplikacijama za veće strukturne projekte, koje bi građani dijelom trebali osjetiti već u ovoj godini. Vlastitim sredstvima, bez ičije pomoći, kako kaže, uspjeli su podmiriti pola dugovanja Grada Metkovića koja su zatekli u lipnju 2013. godine (6,4 milijuna kn prema dobavljačima, tri zaostale plaće zaposlenika Grada i gradskih ustanova itd…). Nadalje, u svom osvrtu gradonačelnik je pohvalio rad gradskih firmi i ustanova, Metković razvoj i Gradsku čistoću te Turističku zajednicu, ali je naveo i projekte, i one naslijeđene, koje su do sada uspjeli realizirati, odnosno ih realizraju.

Također, objasnio je zašto su odlučili svoju politiku podići na nacionalnu razinu, kao glavni razlog navodi nerazumijevanje državnoga vrha sa njihovim potezima, a o svemu više možete pročitati u njegovom priopćenju objavljenom na službenim stranicama Grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije