Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VINKO DRAGOVIĆ (HNS) SE OČITOVAO O KOALICIJI S HSS-om

Dragović: Povukli smo svoje članove sa županijske liste jer u koaliciju s Jambom ne želimo, bitan nam je samo Metković!

Objavljeno prije

Vinko Dragović i Stipo Gabrić Jambo

Kao predsjednik HNS-a, podružnice Metković, koristim priliku da se osvrnem na dogovorenu koaliciju HNS-a i HSS-a na županijskoj razini te moram reći da mi je žao što je do te koalicije moralo doći.

Ne slažem se sa odlukom svoje stranke ali na nju nisam mogao utjecati jer sam sa svojim stavovima i mišljenjima bio u manjini. Smatram da poštovani gospodin Stipo Gabrić Jambo nije ni blizu dobar izbor za našeg koalicijskog partnera na županijskoj razini. Po mom mišljenju gosp. Gabrić pripada političkoj prošlosti te lošem i izlizanom modelu politike koji smo godinama trpili kao građani Metkovića, nikako političkoj sadašnjosti a još manje budućnosti.

Predsjedništvo i članovi HNS-a Metković prihvaćaju odluku županijske organizacije HNS-a ali u tome nećemo sudjelovati. Povukli smo svoje članove sa županijske liste i fokusirali smo se isključivo na grad Metković.

U ovoj kampanji nas ne zanima niti županija niti grad Dubrovnik već samo građani i građanke grada Metkovića. Ne razmišljamo iz perspektive Zagreba i Dubrovnika već isključivo iz perspektive Metkovića. Ne dopuštamo drugima da kreiraju naše politike, već imamo svoje mišljenje i stav te razmišljamo svojom glavom. Imamo se pravo ne slagati i imamo pravo imati vlastitu viziju razvoja našeg grada.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vinko Dragović, HNS Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije