Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

VAŠ GLAS U SABORU

Dalibor Milan – kandidat broj 9 na listi broj 7, listi Hrvatske demokratske zajednice

Objavljeno prije

Uoči predstojećih Izbora za zastupnike u Hrvatski sabor, građanima se obratio gradonačelnik Metkovića, Dalibor Milan – kandidat broj 9 na listi broj 7, listi Hrvatske demokratske zajednice. Obraćanje prenosimo u cijelosti.

VAŠ GLAS U SABORU – KANDIDAT BROJ 9 NA LISTI BROJ 7

Dragi ljudi, kao što znate, pred nama su Izbori za zastupnike u Hrvatskome saboru, a ja sam s velikom odgovornošću, ali i zadovoljstvom prihvatio prijedlog svoje stranke da budem kandidat HDZ-a i naših partnera u X. Izbornoj jedinici!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Već sedam godina vodim Grad Metković. Mnogo puta sam pokazao kako sam od prvoga dana glas onih kojima služim – mojih Metkovaca čija mi je podrška najveća motivacija! Zbog dobre suradnje s Vladom RH te našom Dubrovačko-neretvanskom županijom, uspjeli smo mnogo toga dobroga napraviti za Metković! Zbog toga znam kako bih kao zastupnik u Hrvatskome saboru mogao još i više! Ako osvojim saborski mandat, neću odstupiti s mjesta gradonačelnika Metkovića! Dapače, i dalje ću kao gradonačelnik nastaviti služiti svojim građanima te se, istovremeno, iz Sabora još snažnije zalagati za Metković, ali i dolinu Neretve, hrvatski jug i cijelu našu Domovinu. Bit ću zajednički glas svih nas!

U proteklih osam godina, otkako našu Domovinu vodi Vlada Andreja Plenkovića, mnogo je posla napravljeno i rezultati su vidljivi. Itekako ih možemo vidjeti svi mi na hrvatskome jugu koji smo u Europu i svijet poslali predivne prizore ponosa i zajedništva onoga dana kad je otvoren Pelješki most! U idućem razdoblju spremni smo za nova ulaganja i novi program čija će realizacija pridonijeti dodatnome razvoju, kako hrvatskoga juga, tako i cijele Hrvatske! Jer HDZ je pokazao da se može suočiti sa svim izazovima te da je put kojim vodi našu Domovinu, jedini pravi put kojim Hrvatska treba ići!

RENT-A-CAR M 740

Predvođeni našim Brankom Bačićem, i svi mi s HDZ-ove Liste broj 7 u X. izbornoj jedinici, spremno stavljamo svoje znanje i iskustvo na raspolaganje našim sugrađanima te našoj Domovini. Spremni smo i dalje raditi kako bi Hrvatska nastavila ići putem razvoja, prosperiteta i stabilnosti.

Zato vas pozivam da u srijedu, 17. travnja izađete na Izbore za zastupnike u Hrvatski sabor te svojim glasom podržite pobjedničku listu HDZ-a – Listu broj 7 i mene kao kandidata broj 9!
Vjerujem u pobjedu, vjerujem u Hrvatsku i vjerujem u još bolju budućnost naše djece i generacija koje dolaze!

DOSTOJANSTVENO PODRŽAVAJMO HRVATSKU

Budi navijač! Izbjegavaj protupravna ponašanja – poručuju iz policije

Dostojanstveno podržavajmo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na UEFA EURO 2024. u Njemačkoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Budući da se danas u 15 sati odigrava nogometna utakmica hrvatske reprezentacije s reprezentacijom Albanije, pozivamo građane, pogotovo one koji će utakmicu pratiti na javnim mjestima i u ugostiteljskim objektima, da dostojanstveno bodre reprezentaciju te da izbjegavaju protupravna ponašanja.

Za očekivati je da će i nastavak natjecanja u grupnoj fazi također privući veliki interes građana koji već tradicionalno prate utakmice naše reprezentacije uz obiteljska druženja, na otvorenim prostorima, prvenstveno gradskim trgovima, ulicama, rivama, terasama ugostiteljskih objekata i slično. U brojnim mjestima, prvenstveno gradovima, organizirat će se i javna praćenja TV prijenosa kojima će prisustvovati veliki broj građana.

Kako bi nakon utakmice ostao samo nogometni naboj, a ne neželjene posljedice, preporučamo:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • da organizatori takvih okupljanja vode brigu o zdravlju i sigurnosti svojih posjetitelja – posebice žena, djece i starijih osoba
  • da navijači/posjetitelji/simpatizeri hrvatske nogometne reperezentacije:
    • izbjegavaju konzumiranje većih količina alkohola
    • ne koriste pirotehnička sredstava – budući da njihovo korištenje u mnoštvu građana može imati ozbiljne posljedice
    • prilikom dolaska ili odlaska s okupljanja navijača ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola te da obrate pažnju na sigurnost u prometu općenito

Policija će uz druge službe, kao i do sada, poduzimati potrebne mjere iz svoje nadležnosti i u skladu s važećim propisima, a što može uključivati i video i foto dokumentiranje, kako bi praćenja nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na javnim prostorima protekla bez većih izgreda i protupravnih ponašanja.

Uživajte u utakmici, bodrite naše reprezentativce u zdravom sportskom duhu – učinimo našu reprezentaciju ponosnom, kao što i ona čini nas!

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije