Ostanimo u kontaktu

NL MOST

Aktivisti Mosta podijelili 6000 primjeraka Glasa za Most

Objavljeno prije

dijeljenje letaka-most

Drugi broj Glasa za Most posvećen je problemima s poplavama i slivnim vodama na desnoj strani Metkovića, ali i problemima Vida i prigradskih naselja grada Metkovića.

Građanima će vjerojatno najzanimljiviji dio glasila biti otvoreno pismo Bože Petrova kandidata Mosta za gradonačelnika upućeno aktualnom gradonačelniku Metkovića Stipi Gabriću Jambi.

Glasilo se bavi i malverzacijama oko kupovine zgrade Vage u kojoj će uskoro biti otvoren Prirodoslovni muzej.

Osim dijeljenja po centru grada u susretu s građanima aktivisti Mosta su 6000 primjeraka Glas za Most podijelili i po kućanstvima u svim dijelovima Metkovića. – stoji u priopćenju za javnost NL MOST.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

16 novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata, 11 iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom (devet utvrđeno brzim antigenskim testom).

Radi se o sedam osoba muškog spola i devet osoba ženskog spola; 11 iz Metkovića, dvije iz Ploča te po jedna osoba iz Kule Norinske, Slivnog i Smokvice.

U posljednja 24 sata obrađen je 331 uzorak, a od početka pandemije analizirano je ukupno 82 090 uzoraka.

Izliječene su dvije osobe iz Metkovića.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su dvije osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji je 237 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je pet kršenja mjere samoizolacije, sve na granici. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 834 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije