Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DRUŽENJE S GRAĐANIMA

Župan Dobroslavić u Metkoviću predstavio županijske projekte u dolini Neretve

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić koji se na predstojećim lokalnim izborima kandidira za još jedan mandat, jutros je sa suradnicima boravio u Metkoviću gdje je pružio podršku aktualnom gradonačelniku te kandidatu HDZ-a za novi mandat Daliboru Milanu.

Dobroslavić je boravak u Metkoviću iskoristio za druženje s građanima te je na info pultu predstavio županijske projekte u dolini Neretve.

Sveznalica 7400xXpx

– Kolega Milan, ja te naša stranka idemo po novo povjerenje birača na predstojećim izborima. Iza sebe imamo kvalitetan mandat s puno provedenih projekata te dobrih odnosom sa sugrađanima. U dolini Neretve, suradnjom smo realizirali važan projekt Dnevne bolnice u Metkoviću, kreće projekt navodnjavanja, veliki projekt zaštite doline Neretve od zaslanjenja, Centar za mediteranske kulture, radit ćemo Poduzetnički inkubator u Metkoviću, Srednju glazbenu školu Metković, spoj Metkovića na autocestu, itd. To su sve projekti koji su važni za Metković, dolinu Neretve, ali i za cijelu županiju. Također, to su projekti koje radimo zajednički na razini Grada i Županije. Sve smo napravili da ne iznevjerimo povjerenje koje smo dobili na prošlim izborima. Predano smo radili. Ne možemo sami sebe ocjenjivati, ali vjerujem da ćemo dobiti povjerenje za još jedan mandat, kazao je župan Dobroslavić.

Uz župana su u Metković stigli njegov zamjenik Joško Cebalo te saborski zastupnik Branko Bačić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije