Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

ZNATE LI ZA OSIGURANU POHRANU PREDMETA

Zalogom zlata do prijeko potrebne gotovine

Objavljeno prije

Kada vam je hitno potrebna gotovina, nema puno vremena za gubljenje. Privremeni gubitak posla, smanjenje primanja, razvod ili bolest samo su neki od mogućih uzroka koji ljude dovode do financijskog škripca. Kako podmiriti novonastale izdatke? Kako u kratko vrijeme doći do prijeko potrebne gotovine?

Ljudi se često na razne načine pokušavaju izvući iz financijske neprilike, no mnogi ne uspijevaju. U nadi iščekivanja dodatnih prihoda prođe previše vremena. Ili počnu posuđivati novac kroz dubiozne aranžmane koje ne uspijevaju ispoštovati. Postaju neuredni platiše po raznim osnovama. Tada putem sustava prisilne naplate nastupaju ovrhe, najgori scenarij za dužnike.

Novac se može nabaviti više načina, a jedan od boljih je – iskoristiti visoku vrijednost zlata. Naime, ukoliko posjedujete neki vrijedni zlatni predmet poput zlatnog nakita, sata ili zlatnika, a ne želite ga prodati, možete ga založiti. To uz puno povjerenje i maksimalnu sigurnost možete učiniti u Auro Domus-u, tvrtki koja je povjerenje velikog broja građana zadobila otkupljujući zlato. Zalagaonica je usluga koju je Auro Domus namijenio korisnicima koji trebaju gotovinu na licu mjesta, ali se ne žele trajno odreći svojeg zlatnog ili srebrnog nakita. Ovaj vodeći hrvatski lanac u otkupu zlata uslugu zaloga zlata pruža u svojih sedamdesetak poslovnica širom zemlje.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kako založiti zlato?

Tu je proces zaloga jednostavan, brz i siguran. U poslovnicama stručni djelatnici ove tvrtke besplatno procjenjuju doneseni zlatni predmet. Ukoliko se klijent složi s ponudom, odmah po potpisu ugovora isplaćuje mu se gotovina. Od isplaćenog iznosa, klijent uplaćuje rezervaciju svog predmeta dok Auro Domus zadržava predmet u osiguranoj pohrani. Klijent se po svoj dragocjeni predmet može vratiti i otkupiti ga natrag kad god bude htio odnosno mogao. „Na ovaj ste način brzo i elegantno zatvorili vašu financijsku potrebu, a vrijedni zlatni predmet ostao je u vašem vlasništvu”, objašnjavaju u Auro Domusu-u. Tako ga u slučaju neke buduće žurne potrebe za gotovinom opet možete založiti.

RENT-A-CAR M 740

Auro Domus svoju poslovnicu ima i u Metkoviću, koja se nalaze na adresi Kralja Zvonimira 3. Sve što vas zanima o zalogu zlata možete saznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72.

Auro Domus – Poslovnica Metković

DOSTOJANSTVENO PODRŽAVAJMO HRVATSKU

Budi navijač! Izbjegavaj protupravna ponašanja – poručuju iz policije

Dostojanstveno podržavajmo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na UEFA EURO 2024. u Njemačkoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Budući da se danas u 15 sati odigrava nogometna utakmica hrvatske reprezentacije s reprezentacijom Albanije, pozivamo građane, pogotovo one koji će utakmicu pratiti na javnim mjestima i u ugostiteljskim objektima, da dostojanstveno bodre reprezentaciju te da izbjegavaju protupravna ponašanja.

Za očekivati je da će i nastavak natjecanja u grupnoj fazi također privući veliki interes građana koji već tradicionalno prate utakmice naše reprezentacije uz obiteljska druženja, na otvorenim prostorima, prvenstveno gradskim trgovima, ulicama, rivama, terasama ugostiteljskih objekata i slično. U brojnim mjestima, prvenstveno gradovima, organizirat će se i javna praćenja TV prijenosa kojima će prisustvovati veliki broj građana.

Kako bi nakon utakmice ostao samo nogometni naboj, a ne neželjene posljedice, preporučamo:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • da organizatori takvih okupljanja vode brigu o zdravlju i sigurnosti svojih posjetitelja – posebice žena, djece i starijih osoba
  • da navijači/posjetitelji/simpatizeri hrvatske nogometne reperezentacije:
    • izbjegavaju konzumiranje većih količina alkohola
    • ne koriste pirotehnička sredstava – budući da njihovo korištenje u mnoštvu građana može imati ozbiljne posljedice
    • prilikom dolaska ili odlaska s okupljanja navijača ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola te da obrate pažnju na sigurnost u prometu općenito

Policija će uz druge službe, kao i do sada, poduzimati potrebne mjere iz svoje nadležnosti i u skladu s važećim propisima, a što može uključivati i video i foto dokumentiranje, kako bi praćenja nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na javnim prostorima protekla bez većih izgreda i protupravnih ponašanja.

Uživajte u utakmici, bodrite naše reprezentativce u zdravom sportskom duhu – učinimo našu reprezentaciju ponosnom, kao što i ona čini nas!

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije