Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VOLONTERSKI CENTAR DOBRA

Za starije osobe organizirao besplatno testiranje sluha, mjerenje šećera i tlaka

Objavljeno prije

Mjerenja u Volonterskom centru DOBRA

Jučer je u prostorijama Volonterskog centra Dobra organizirano besplatno testiranje sluha, mjerenje šećera i tlaka. Mjerenja je organizirala udruga DOBRA u suradnji s Društvom dijabetičara grada Metkovića i patronažnom službom Doma zdravlja Metković.

Sudionici su bili korisnici programa Pomoć u kući s područja grada Metkovića, općine Kule Norinske, općine Pojezerje i općine Zažablje i građani grada Metkovića. Ovom prilikom sudionici su imali priliku uz stručnjake individualno testirati sluh, prikupiti informacije o njezi i zdravlju uha, te kako preventivno djelovati.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije