Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

OPĆINA KULA NORINSKA

Za drugu fazu modernizacije javne rasvjete odobreno 300 tisuća kuna

Objavljeno prije

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije donijelo je Odluku o sufinanciranju projekta II. faze modernizacije javne rasvjete Općina Kula Norinska u visini od 300.000,00 kuna.

Ovim projektom izvršiti ćemo zamjenu preostalih starih svjetiljki novom energetski učinkovitom LED rasvjetom, istaknuo je načelnik Nikola Krstičević.

Prednosti nove LED rasvjete su mnogostruke od manjih troškova održavanja, povećanja energetske učinkovitosti, a prvenstveno u potrošnji električne energije gdje bi ovim projektom sadašnje godišnje troškove od 220.000,00 kn smanjili za polovicu.

Odluka…

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije