Ostanimo u kontaktu

FOTOGALERIJA

Vrhunska zabava obilježila treću ‘Lovačku večer’ u Metkoviću

Objavljeno prije

U organizaciji Lovačkog društva Muflon iz Metkovića večeras je u restoranu ‘Adria’ održana treća po redu Lovačka večer. Brojni lovci i ljubitelji lova zabavljali su se uz ples, lovačke priče, a i bogatu tombolu putem koje je podijeljeno mnoštvo vrijednih nagrada.

Uz predsjednika Lovačkog saveza Dubrovačko-neretvanske županije Matka Knežića, gradonačelnika Dalibora Milana, njegova zamjenika Roberta Doku te brojne uzvanike i gospodarstvenike doline Neretve, predsjednik LD MuflonŽeljko Šiljeg – Belegija nije skrivao zadovoljstvo.

Goste je zabavljala grupa Narona, a tombola je bila vrhunac večeri. Program je vodio Vinko Vuković – Liska.

SKYPE

Online radionica Nacionalne zaklade ‘Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora’

Objavljeno prije

Radionica Nacionalne zaklade “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” održat će se putem programa Skype.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u okolnostima novonastale krize oko epidemije koronovirusama, obavještava da će sve ranije planirane besplatne radionice biti emitirane preko online kanala. Tako će radionica “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” biti dostupna putem programa Skype u utorak, 7. travnja 2020.  godine.

Link na prijavni obrazac nalazi se ovdje.

Broj sudionika nije ograničen. Besplatne radionice najavljene su preko platforme financijskepodrske.hr,  a otvorene su za sve zainteresirane prijavitelje i one koji žele nešto više naučiti o pozivima za dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s uvjetima financiranja projekata iz javnih izvora, definiranje kriterija kvalitete provedbe projekata te upoznavanje s metodama organiziranja i praćenja provedbe projekata. Sudionici će biti upoznati sa svrhom praćenja i djelovanja  projekata organizacija civilnoga društva. Sudionici radionice bit će upoznati s tehnikama i metodama prikupljanja podataka, načinom izrade i sadržajem plana praćenja provedbe projekta (monitoring plan), načinima vrednovanja uspješnosti projekata te strukturom izvješća o vrednovanju projekta.

Radionicu izvodi Udruga MI-Split, suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije