Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

Normalizacija stanja

Voda sa izvorišta Doljani je ispravna za piće

Objavljeno prije

Jučer (8. svibnja, 2013.) na izvorištu Doljanima izmjerene vrijednosti klorida su bile ispod maksimalne dopuštene koncentracije prema Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće, te voda s tog izvorišta udovoljava svim kriterijima prema navedenom Pravilniku.

Za sve korisnike vodopskrbnog sustava Metković, također i za naselje Doljani i općinu Zažablje voda je ispravna za piće.

Vodovod Metković konstantno prati stanje na čitavom području vodoopskrbne mreže i korisnici će o svim promjenama biti pravovremeno obaviješteni.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije