Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

VODOOPSKRBNA

Voda s izvorišta Doljani ponovno zaslanjena

Objavljeno prije

Uslijed povećane koncentracije klorida u vodi sa izvorišta Doljani svi korisnici Starog naselja (Predolac), Dubravica, Glušci i općina Zažablje snabdijevat će se vodom sa izborišta Prud.

Do promjene, tj. smanjenja dopuštene koncentracije klorida u vodi iz izvora Doljani opskrba će se odvijati po navedenom režimu.

Sve informacije o kvaliteti vode s izvorišta Doljani bit će pravovremeno objavljene. Ukoliko dođe do opadanja tlaka za vrijeme najveće potrošnje (18-24h) stanovnici navedenih područja su zamoljeni da prihvate situaciju kao trenutno jedinu moguću.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije