Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POMORSKA NESREĆA KOD DUBROVNIKA

Potresna svjedočenja jedinih preživjelih, Velimira Šetke i Viktora Markote

Objavljeno prije

Velimir Šetka

To je kao atomska bomba… ništa ne vidiš i odjednom si sam na brodu, svjedoči jedan od preživjelih teške pomorske nesreće koja se sinoć dogodila, Velimir Šetka iz Momića.

Sveznalica 7400xXpx

– Čovjek koji je vozio gliser nije imao svjetla, ploveći prema Dubrovniku sjekao je velike valove. Kad je brod udario u nas jedini sam ostao na gumenjaku. To je kao atomska bomba… ništa ne vidiš i odjednom si sam na brodu. Vjerojatno sam nekoliko sekundi bio bez svijesti. Zar je moguće da se to može dogoditi, pita se unesrećeni.

U šoku prepričava… vjeruje da nitko od nestalih nije preživio. Osjećam se jadno… Ljudi koji su došli raditi za 200-300 kuna na dan pa da tako završe, ispričao je Velimir Šetka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu koji je sa Šetkom napravio Pero Šrbe za HRT. 

Viktor Markota

Također, izjavu je dao i drugi preživjeli, Viktor Markota, koji se trenutno oporavlja u Općoj bolnici Dubrovnik.

– Osjećam se podijeljeno. U jednom trenutku mi je drago jer sam živi, a u drugom mi je žao tih mladih života… Ovo mi je kao drugi rođendan… Samo su me dragi Bog i Gospa spasili – nakon nesreće izjavio je Markota.

Cijeli razgovor s Viktorom Markotom pogledajte ispod u video prilogu Dubrovačke televizije…

KOMIN

Policija pretragom kod dvije starije osobe pronašla heroin, marihuanu i veću količinu novca

Policija je pretragom pronašla drogu, veću količinu novca i dvije puške koje nisu skladištene sukladno zakonu

Objavljeno prije

Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Temeljem sudskog naloga u petak, 2. prosinca, pretraženo je poljoprivredno zemljište i gospodarski objekti na predjelu Komina, koji su u vlasništvu 60-godišnjaka kada je pronađena metalna kutijica sa 117 g heroina, precizna vaga s tragovima heroina, dvije plastične bočice s metadonskom otopinom i oko 366 tisuća kuna u raznim valutama.

Daljom pretragom policija je kod 56-godišnjaka pronašla 1664 g marihuane i dvije lovačke puške koje je legalno posjedovao, ali ih nije skladištio sukladno zakonu, zbog čega su mu uz potvrdu oduzete.

Sveznalica 7400xXpx

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene priuzvodnje i promet drogama policija je osumnjičene kazneno prijavila, a 56-godišnjak je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije