Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO

Večeras u Gradskom parku koncert ‘Repassagea’

Objavljeno prije

Foto: metkovic.hr

Foto: metkovic.hr

U sklopu Metkovskog ljeta večeras će u Gradskom parku, s počtkom u 21 sat, nastupati splitski kvintet Repassage.

Kvintet na hrvatskoj glazbenoj sceni djeluje od 2012., a njegov stil bi se najbolje mogao opisati kao gipsy swingRepassage čine vokalistica i kontrabasistica Jelena Galić, saksofonist Duje Divić, gitaristi Marko Pažanin i Kajo Milišić te Mario Penton Hernandez na udaraljkama.

Ulaz je slobodan.

ROADPOL – ZAVRŠILI DANI SIGURNOSTI U PROMETU 2020.

Ovogodišnje brojke nesreća u prometu značajno bolje od prošlogodišnjih

Objavljeno prije

Od 16. do 22. rujna proveden je projekt ROADPOL-a Dani sigurnosti u prometu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Tijekom provedbe projekta prometna policija provela je brojne preventivno-represivne aktivnosti u cilju smanjenja broja poginulih i teško ozlijeđenih osoba u prometu na cestama, a nagalasak je bio na Danu bez poginulih u prometu koji se obilježio 17. rujna kada nije bilo prometnih nesreća sa smrtno stradalim osobama.

Ovogodišnji prometni parametri su značajno bolji od onih prošlogodišnjih. Naime, od početka godine na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dogodilo se 357 prometnih nesreća što je za 41% manje nego prošle godine kada ih se dogodilo 615. Broj ozlijeđenih osoba također je smanjen i to za 44% sa prošlogodišnjih 448 na ovogodišnjih 249, dok je broj smrtno stradalih smanjen za čak 60% sa prošlogodišnjih 10 na ovogodišnjih 4.

Unatoč povoljnim prometnim pokazateljima policija nastavlja sa svojim preventivnim i represivnim aktivnostima i poručuje:

Poštujte prometne propise!

Ostani živ i spasi živote drugih! 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije