Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SUVENIRI OSOBA S INVALIDITETOM NA OTVORENJU PELJEŠKOG MOSTA

Važnost Pelješkog mosta istaknula je i direktorica Prijateljice plus, Marina Mustapić

Objavljeno prije

U središnjem Dnevniku HRT-a u petak su, u prilogu o otvorenju Pelješkog mosta gostovali i članovi Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj i Socijalne zadruge Prijateljica iz Metkovića  koji izrađuju suvenire s motivom Pelješkog mosta, koji će se moći kupiti na dan otvorenja. Riječ je o privjescima, magnetima, kutijama za vino i drugim rekvizitima na kojima je oslikan Pelješki most.

Važnost Pelješkog mosta istaknula je i direktorica Prijateljice plus, Marina Mustapić:

–  Otvaranje Pelješkog mosta uvelike će pomoći i pridonijeti u radu naše organizacije, kako u gospodarskoj djelatnosti tako i u djelatnosti pružanja socijalnih usluga jer naše terapeutice dva puta tjedno pružaju podršku i pomoć djeci s poteškoćama u rastu i razvoju koji žive na poluotoku Pelješcu, – istaknula je Mustapić.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije