Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SUVENIRI OSOBA S INVALIDITETOM NA OTVORENJU PELJEŠKOG MOSTA

Važnost Pelješkog mosta istaknula je i direktorica Prijateljice plus, Marina Mustapić

Objavljeno prije

U središnjem Dnevniku HRT-a u petak su, u prilogu o otvorenju Pelješkog mosta gostovali i članovi Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj i Socijalne zadruge Prijateljica iz Metkovića  koji izrađuju suvenire s motivom Pelješkog mosta, koji će se moći kupiti na dan otvorenja. Riječ je o privjescima, magnetima, kutijama za vino i drugim rekvizitima na kojima je oslikan Pelješki most.

Važnost Pelješkog mosta istaknula je i direktorica Prijateljice plus, Marina Mustapić:

–  Otvaranje Pelješkog mosta uvelike će pomoći i pridonijeti u radu naše organizacije, kako u gospodarskoj djelatnosti tako i u djelatnosti pružanja socijalnih usluga jer naše terapeutice dva puta tjedno pružaju podršku i pomoć djeci s poteškoćama u rastu i razvoju koji žive na poluotoku Pelješcu, – istaknula je Mustapić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije