Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

SVETI FLORIJAN

Vatrogasci prigodno proslavili svoga zaštitinika

Objavljeno prije

DSC_1781

JVP Metković jučer je obilježio dan Sv. Florijana – svoga zaštitnika. Obilježavanje je počelo polaganjem vijenaca za sve preminule vatrogasce na gradskom groblju Sv. Ivana. Slijedio je mimohod ulicama grad nakon kojeg su najmlađim učenicima metkovskih osnovnih škola prezentirali pokazne vježbe s autoplatformama, autoljestvama, navalnim i pratećim vozilom te kombijem sa alatom za prometne nezgode, a učenici OŠ Stjepan Radić mogli su vidjeti i kako se pjene i vode za koriste za gašenje požara. Proslava se nastavila prigodnim ručkom u prostorijama JVP.

DVD Metković također je održalo tradicionalno okupljanje povodom proslave blagdana Sv. Florijana. Na njoj su se u popodnevnim satma u svojim prostorijama na Pavlovači, kao i svake godine, okupili svi članovi uz večeru i ugodno druženje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svim našim vatrogascima želimo sretan njihov dan i što manje intervencija.

GALA HOME 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije