Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SVETI FLORIJAN

Vatrogasci prigodno proslavili svoga zaštitinika

Objavljeno prije

DSC_1781

JVP Metković jučer je obilježio dan Sv. Florijana – svoga zaštitnika. Obilježavanje je počelo polaganjem vijenaca za sve preminule vatrogasce na gradskom groblju Sv. Ivana. Slijedio je mimohod ulicama grad nakon kojeg su najmlađim učenicima metkovskih osnovnih škola prezentirali pokazne vježbe s autoplatformama, autoljestvama, navalnim i pratećim vozilom te kombijem sa alatom za prometne nezgode, a učenici OŠ Stjepan Radić mogli su vidjeti i kako se pjene i vode za koriste za gašenje požara. Proslava se nastavila prigodnim ručkom u prostorijama JVP.

Sveznalica 7400xXpx

DVD Metković također je održalo tradicionalno okupljanje povodom proslave blagdana Sv. Florijana. Na njoj su se u popodnevnim satma u svojim prostorijama na Pavlovači, kao i svake godine, okupili svi članovi uz večeru i ugodno druženje.

Svim našim vatrogascima želimo sretan njihov dan i što manje intervencija.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije