Ostanimo u kontaktu

GRADSKO VIJEĆE GRADA METKOVIĆA

Usvojen proračun za 2019. godinu u iznosu 81,3 milijuna kuna, za poboljšanje zdravstvenih usluga izdvaja se 500 tisuća kuna

Objavljeno prije

Jučer je u galeriji GKS-a održana 26. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića, na kojoj su usvojene 24 točke dnevnog reda, među kojima i proračun za 2019. godinu koji iznosi 81,3 milijuna kuna.

Najveću raspravu izazvala je upravo točka proračuna za 2019. godinu. Na prijedlog proračuna upućeno je ukupno 12 amandmana, osam od vijećnika Mosta i četiri od koalicije SDP-HSU, vijećnika Siniše Bebića. Svi amandmani su odbijeni, uz obrazloženje (video: 1:05:00 h), nakon čega su vijećnici Mosta napustili sjednicu (video: 1:19:00 h).

Također, bitno je napomenuti da će Grad Metković iduće godine uložiti 500 tisuća kuna u poboljšanje zdravstvenih usluga u Metkoviću.

Poslušajmo izjave.

Vijećnici Mosta napustili sjednicu Gradskog vijeća Grada Metkovića, komentar gradonačelnika Dalibora Milana

Komentar Katarine Taslak (MOST)

 

Stipo Gabrić Jambo pohvalo proračun za 2019. godinu

Dalibor Milan, komentar na proračun za 2019. godinu

Siniša Bebić, vijećnik koalicije SDP-HSU, izjava o proračunu za 2019. godinu

Dalibor Milan, o kapitalnim projektima u 2019. godini

VIDEO: 26. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

Foto/video: Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije