Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

GRADSKO VIJEĆE GRADA METKOVIĆA

Usvojen proračun za 2019. godinu u iznosu 81,3 milijuna kuna, za poboljšanje zdravstvenih usluga izdvaja se 500 tisuća kuna

Objavljeno prije

Jučer je u galeriji GKS-a održana 26. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića, na kojoj su usvojene 24 točke dnevnog reda, među kojima i proračun za 2019. godinu koji iznosi 81,3 milijuna kuna.

Najveću raspravu izazvala je upravo točka proračuna za 2019. godinu. Na prijedlog proračuna upućeno je ukupno 12 amandmana, osam od vijećnika Mosta i četiri od koalicije SDP-HSU, vijećnika Siniše Bebića. Svi amandmani su odbijeni, uz obrazloženje (video: 1:05:00 h), nakon čega su vijećnici Mosta napustili sjednicu (video: 1:19:00 h).

Također, bitno je napomenuti da će Grad Metković iduće godine uložiti 500 tisuća kuna u poboljšanje zdravstvenih usluga u Metkoviću.

Poslušajmo izjave.

Vijećnici Mosta napustili sjednicu Gradskog vijeća Grada Metkovića, komentar gradonačelnika Dalibora Milana

Komentar Katarine Taslak (MOST)

 

Stipo Gabrić Jambo pohvalo proračun za 2019. godinu

Dalibor Milan, komentar na proračun za 2019. godinu

Siniša Bebić, vijećnik koalicije SDP-HSU, izjava o proračunu za 2019. godinu

Dalibor Milan, o kapitalnim projektima u 2019. godini

VIDEO: 26. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

Foto/video: Metković NEWS

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije