Ostanimo u kontaktu

NOVI PRIRODNI REZERVATI

Uskoro proglašenje posebnih rezervata Modro oko i jezero Desne, Ušće Neretve i Kuti

Objavljeno prije

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike obavijestilo je javnost o javnom uvidu Prijedloga Uredbe o proglašavanju posebnih rezervata Modro oko i jezero Desne, Ušće Neretve i Kuti.

Javni uvid u Prijedlog sa stručnom podlogom i kartografskom dokumentacijom započet će 18. svibnja i trajati će do 16. lipnja 2020.godine.

Uvid će se moći obaviti svakog radnog dana u prostorima Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, izdvojeni ured Opuzen, a u uvid u dokumentaciju može se izvršiti i na mrežnim stranicama Ministarstva.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti dostavljaju se zaključno s danom završetka javnog uvida, upisivanjem u knjigu primjedbi ili dostavom u Ministarstvu u pisanom obliku.

Javno izlaganje održat će se 10. lipnja 2020.godine u Društvenom domu Mlinište s početkom u 12 sati.

Taj nadnevak, a s obzirom na epidemiološku situaciju i preporuke Stožera civilne zaštite može se i izmijeniti, a sudjelovanje može biti ograničeno brojem sudionika.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Jadranska ulica u utorak ujutro nakratko bez el. energije

Objavljeno prije

Obavještavaju se potrošači električne energije da zbog rekonstrukcije na mreži u GTS 10(20)/0,4 kV Metković 48, u utorak ujutro od 8 do 9 sati bez električne energije bit će potrošači u Jadranskoj ulici

NAPOMENA: U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije