Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

TREĆA ŽIVOTNA DOB

UOAG obilježila međunarodni dan starijih osoba

Objavljeno prije

uoag-2

Obilježavanje međunarodnog dana starijih osoba u našoj županiji započelo je jučer u Dubrovniku okruglim stolom predstavnika svih udruga s područja županije koje se bave osobama treće životne dobi.

Obilježavanje je nastavljeno danas u prostorijama Udruge «Otac Ante Gabrić» Metkoviću.

Najveći „dnevni boravak“ za starije u županiji posjetila je Nina Skutić pročelnica županijskog Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost i branitelje…

Danas smo odlučili posjetiti dnevni boravak “Otac Ante Gabrić”, budući da je to najveći dnevni boravak u našoj županiji i pravi je primjer toga kako se aktivnostima pomaže održavanju mentalnog zdravlja starijih osoba. Na veliko zadovoljstvo korisnika, ali i lokalne zajednice, zajednice u kojoj živimo, – kazala je Skutić.

Tonski zapis:
[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/10/0210_Nina-Skuric.mp3″ width=”640″]

O aktivnostima i programu obilježavanja voditeljica „dnevnog boravka“ Anđelina Jerković.

Za danas smo evo predvidjeli, znači radionice, vježbe za treću životnu dob, mjerenje tlaka i šećera, prigodno predavanje i prigodni program za sve korisnike i ostale goste. Znači, to su sve aktivnosti koje inače se organiziraju u dnevnom boravku, – kazala je Jerković

Tonski zapis:
[su_audio url=”http://metkovic-news.com/wp-content/uploads/2013/10/0210_Andjelina.mp3″ width=”640″]

Međunarodni je dan starijih osoba, obilježava se u cijelom svijetu kako bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi i potaknuti daljnje stvaranje uvjeta za kvalitetniji život starijih osoba i njihovu veću uključenost u život zajednice.

uoag-3 uoag-1

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije