Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

RADOVI NA VODOOPSKRBNOJ MREŽI

Ulica kralja Zvonimira i dio Ulice oca A. Gabrića večeras bez vode, promet Zvonimirovom uz signalizaciju

Objavljeno prije

STUDENTSKI DOM DUBROVNIK

Županijske pročelnice Marević i Dadić-Račić na svečanosti proglašenja najboljih dubrovačkih sportaša u 2023. godini

Objavljeno prije

Svečanost proglašenja najboljih dubrovačkih sportaša u 2023. godini održana je u ponedjeljak navečer u Studentskom domu Dubrovnik, a nagradu najboljoj muškoj ekipi dodijelila je pročelnica UO za poslove Župana i Županijske skupštine, Žaklina Marević. Dodjeli je nazočila i pročelnica UO za obrazovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić.

Najbolja ekipa 2023. godine je Ženski košarkaški klub Ragusa. Najbolja sportašica za 2023. godinu je članica Raguse Iva Todorić, kojoj je nagradu uručio gradonačelnik Franković. Najbolja muška momčad u 2023. godini je VK Jug Adriatic osiguranje, dok je najbolji trener Jugov trener prve momčadi Vjekoslav Kobešćak.

Najbolji sportaš je Alec Cvinar, 26-godišnji Orsanov jedriličar. Nagrada za međunarodne uspjehe pripala je Želju Perkoviću iz Karate kluba Kakato i Goran Puligu iz Triatlon kluba Dubrovnika.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Posebna priznanja Dubrovačkog saveza športova ove su godine pripala Željku Đapiću i Ivici Brekalu, za doprinose svemu napravljenom u dubrovačkom sportu.

Prije navedenih nagrada, podijeljene su i one za najmlađe kategorije. Našli su se tu mladi sportaši iz dubrovačkog automobilizma, juda, badmintona, taekwondoa, karatea, plivanja, tenisa. Dodijeljene su i ekipne nagrade u mlađim uzrastima. Nagradu su osvojili juniori i mlađi juniori Juga, U-9 uzrast Košarkaškog kluba Dubrovnik, U-9 uzrast ŽKK Ragusa.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije