Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZAVRŠENA LJETNA MANIFESTACIJA

UKS Metković zahvaljuje donatorima koji su pomogli u realizaciji ‘Metkovskog ljeta’

Objavljeno prije

Završen je kulturni dio programa manifestacije ‘Metkovsko ljeto’ koja je ove godine imala 48 događaja. Ustanova za kulturu i sport Metković bila je organizatorom i suorganizatorom njih 28 te ujedno i koordinator manifestacije.

Predstave, koncerti, izložbe i filmovi samo su dio događanja kojima je metkovska publika imala priliku svakodnevno nazočiti. Iz Ustanove za kulturu i sport Metković zahvaljuju Ministarstvu kulture i medija, Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Metkoviću, kao i svim donatorima koji su pomogli u realizaciji događaja. Također, iz Ustanove zahvaljuju publici koja je, nakon dvogodišnjih ograničenja uzrokovanih epidemioloških mjerama, ove godine u zaista velikom broju podržala sva događanja na različitim lokacijama na području grada. Zahvaljujemo i svim novinarskim redakcijama koje su putem svojih medija pratili događaje: portalima Metkovic.hr, Metkovic News, Like Metkovic, Metkovic Net, Vid.hr, Javnost.hr i Ploče Online te Radiju Delta.

Sveznalica 7400xXpx

Dolaskom hladnijega vremena, događanja i filmske projekcije sele se u Dvoranu i Galeriju Gradskoga kulturnog središta Metković, a publiku očekuje zanimljiva kulturna jesen te manifestacija Prosinačke svečanosti kojoj se posebno veselimo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije