Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

USUSRET CVJETNICI I USKRSU

Udruge ‘Život’ i ‘Otac Ante Gabrić’ tradicionalno izložile rukotvorine nastale na zajedničkim radionicama

Objavljeno prije

Udruga oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ i Udruga ‘Otac Ante Gabrić’ jutros su ispred Pošte izložile rukotvorine izrađene na zajedničkim radionicama ‘Ususret Cvjetnici i Uskrsu’.

Članice udruga na radionicama su ukrašavale uskrsna jaja, izrađivale košarice i ukrase, plele maslinove grančice itd.

Sunčano subotnje jutro iskoristili su brojni sugrađani koji su izabrali rukotvorine, a svi dobrovoljni prilozi namijenjeni su sufinanciranju prijevoza onkoloških bolesnika.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

OTVORENE PRIJAVE

Udruga Biom organizira trening prepoznavanja ptica u Neretvi

Objavljeno prije

Foto: Udruga Biom

Udruga Biom poziva zainteresirane da se uključe u trening prepoznavanja ptica na Neretvi. Trening će se odvijati za dva vikenda 4. i 5. svibnja te 1. i 2. lipnja 2024. na području delte Neretve.

U sklopu treninga održava se jedno uvodno online predavanje i dvije terenske edukacije. Sudionici će imati priliku vidjeti i naučiti prepoznavati vrste ptica česte u svojoj okolici, a uz malo sreće i one vrlo rijetke vrste po kojima su poznate lagune na ušću Neretve.

Na terenu ćemo učiti tehnike prepoznavanja vrsta ptica po izgledu i po glasanju. Trening je besplatan i otvoren za sve bez obzira na predznanje. Za polaznike ćemo osigurati dalekozore, knjige za determinaciju ptica i stručno vodstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uvodno online predavanje na kojem ćemo se upoznati bit će 3. svibnja u 18 sati. Tereni su predviđeni 4. i 5. svibnja, te 1. i 2. lipnja 2024., no termini su podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama.

Ako ste zainteresirani, najkasnije do 29. travnja 2024. ispunite online prijavnicu.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije