Ostanimo u kontaktu

SVJETSKI DAN CEREBRALNE PARALIZE

Udruga Leptirići održala radionicu ”Ćiriba-ćiribu” i družila se uz domijenak

Objavljeno prije

Udruga Leptirići

Udruga cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići prigodom radionicom i druženjem je jučer i danas obilježila Svjetski dan cerebralne paralize.

Na radionici pod nazivom Ćiriba-ćiribu, Leptirićima su se pridružili učenici posebnog odjeljenja Osnovne škole Stjepana Radića, a Irena Obradović, radna terapeutkinja i terapeutkinja senzorne integracije rekla je da je radionica bila psihosenzornomotoričkog karaktera.

– Na radionici smo eksperimentirali i radili s različitim teksturama, odnosno, materijalima, kao što je plastelin za oblikovanje s kojim možemo djelovati na finu motoriku i na taktilni dio. Kroz te eksperimente djeca su stjecala nova znanja i sve to kroz igru, tako da je bilo zabavno – kazala je Obradović.

Leptirići su danas organizirali i druženje uz domjenak koji je, prigodno, bio u znaku zelene boje.

Marija Jeramaz

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije