Ostanimo u kontaktu

MEĐUNARODNI FESTIVAL GASTRONOMIJE I TURIZMA

Učenici Srednje škole Metković posjetili Adriatic Gastro Show u Splitu

Objavljeno prije

Učenici zanimanja kuhar, konobar, ekonomist i upravni referent Srednje škole Metković posjetili su Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show.

Učenici su u Split išli u pratnju nastavnica Nine Bjeliš, Branke Kosović, Nikice Jelavić i Željke Dodig.

Adriatic Gastro Show  je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora.

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizatori svoju ponudu približavaju svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima te time osiguravaju izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i  sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

OB DUBROVNIK

Kod dvoje zaraženih pogoršalo se stanje, intubirani i upućeni za KBC Split

Objavljeno prije

U odnosu na posljednje informacije koje je objavio Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, kod dvoje pacijenata hospitaliziranih u OB Dubrovnik zbog COVID-19 infekcije tijekom subote je došlo do pogoršanja općeg stanja.

Slijedom toga oni su intubirani i spojeni na respirator, a potom upućeni u KBC Split, Regionalni respiratorni centar Križine prema unaprijed zadanom protokolu. Riječ o osobama starije životne dobi.

Ukupan broj zaraženih u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i dalje je 31, a dvije su osobe izliječene.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije