Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

TREĆAŠI U DUBROVNIKU

Učenici OŠ Stjepana Radića iz Metkovića posjetili Županiju

Objavljeno prije

Pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić primila je u Palači Ranjina učenike 3. razreda Osnovne škole Stjepana Radića iz Metkovića i njihove učiteljice.

Učenici trećih razreda u sklopu obrazovnog procesa uče o svom kraju i svojoj županiji.

Metkovski trećaši u Palaču Ranjina  stigli su preko Mosta Pelješac, te je jedna od tema bila i prometna povezanost juga Hrvatske. Učenici su pokazali izvrsno poznavanje ustroja županije. Zainteresirani su za poslove koje obavlja župan i njegovi suradnici.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Pročelnica Dadić Račić učenicima je na zanimljiv način približila funkcioniranje Županije kao institucije te im je uručila knjige na dar kao podsjetnik na posjet Županiji.

MEDICINSKI FAKULTET U RIJECI

Marin Talajić dobio Dekanovu nagradu za izvrsnost

Objavljeno prije

Marin Talajić, student pete godine Medicinskog fakulteta u Rijeci dobio je Dekanovu nagradu za izvrsnost. Još jedan dokaz da učenici gimnazije Metković pristižu zavidne rezultate na željenim fakultetima.

Marin se inače od rane mladosti bavi raznim sportovima, nogometom, trčanjem polumaratona, veslanjem na Maratonu lađa za ekipe Crnog puta i Komina, a trenutno aktivno igra nogomet u  klubovima Primorsko-goranske županije.

Čestitamo!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije