Ostanimo u kontaktu

POLICIJA

Učenici OŠ don Mihovila Pavlinovića posjetili PP Metković

Objavljeno prije

građanski odgoj-3

U sklopu praktične nastave iz predmeta „Građanski odgoj“ učenici drugih razreda Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića posjetili su u ponedjeljak, 27. listopada Policijsku postaju Metković kako bi se pobliže upoznali sa djelokrugom rada policije.

Na samom dolasku, policijski službenici dočekali su učenike na pješačkom prijelazu te ih uz fizičku regulaciju sigurno preveli preko ceste i dopratili u prostorije policije.  Tamo im je održano kratko predavanje o poslovima policije i oblicima pomoći policijskih službenika. Uz kratko pojašnjenje načina rada, policijski službenici učenike su potom proveli kroz prostorije operativnog dežurstva, prostorije za zadržavanje te prostorije kriminalističke tehnike, maloljetničke delikvencije i upravnih poslova.  Nakon obilaska zgrade policijske postaje, učenici su obišli i garaže gdje su imali prilike vidjeti policijska vozila i motocikle čiju su opremu (sirene, razglas i sl) mogli i testirati što ih je  posebno razveselilo.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije