Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NOVI USPJESI MLADIH GLAZBENIKA

Učenici OGŠ Metković osvojili prvo i tri druga mjesta na državnom natjecanju

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković

Foto: radiodelta.hr

Na 54-tom državnom natjecanju za učenike i studente glazbe i plesa koje se održalo u novoj zgradi muzičke akademije u Zagrebu učenici Osnovne glazbene škole Metković ponovno su zabilježili zapažen uspjeh osvojivši jedno prvo i tri druga mjesta.

Klarinetist Ivan Fran Stojić osvojio je prvu nagradu u drugoj kategoriji, saksofonistice Antea Filipa Stojić i Petra Rebac bile su druge u drugoj kategoriji, dok je Filip Kežić osvojio drugu nagradu u trećoj kategoriji.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posjetimo, naši učenici su pravo sudjelovanja na državnom natjecanju stekli osvojivši prva mjesta u svojim kategorijama na regionalnom natjecanju koje je održano prije mjesec dana u Imotskom.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima na sjajnim dostignućima koji su još jednom potvrdili sjajan talent i rad metkovske glazbene škole.

JUBILARNE VEČERI DALMATINSKE ŠANSONE U ŠIBENIKU

Branku Medaku i Duji Stanišiću nagrada publike na 25. Večeri dalmatinske šansone

Objavljeno prije

Foto: Printscreen HRT Video

Metkovski tenor Branko Medak imao je zapažen nastup na 25. jubilarnoj Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, u duetu sa Zadraninom Dujom Stanišićem izveli su skladu “Pismo moja” te pokupili simpatije okupljene publike koja ga je nagradila gromoglasnim pljeskom.

Nagradau publike uručio im je gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić.

– Bila mi je neopisiva čast i zadovoljstvo nastupiti na jubilarnom 25. izdanju šibenske šansone! U duetu sa zadarskim slavujem i prijateljem Dujom Stanišićem osvojio sam šibensku publiku. Hvala svim dragim ljudima koji su na bilo koji način bili dio nas i naše pisme. Hvala gospodinu Aliloviću na tekstu i gospodinu D. Rapotecu Uti na glazbi i aranžmanu, – istaknuo je Branko Medak na svom fb profilu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije