Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OGŠ METKOVIĆ

Koncert glazbene škole povodom blagdana svetog Nikole

Objavljeno prije

DSC_0434

Oko tridesetak učenika Osnovne glazbene škole Metković sinoć je nastupilo na koncertu u Galeriji GKS-a, a mnogima od njih ovo je bio prvi put da nastupaju.

Sveznalica 7400xXpx

Svirale su se, uglavnom kratke, kompozicije na glasoviru, saksofonu, flauti, trubi, harmonici i drugim instrumentima koje Škola ima u svom programu obrazovanja. Program koncerta pripremili su: Slađana Knežević, Romeo Herceg, Javorko Popović, Marija Berljak, Ankica Dugandžić, Erna Čizmić Rebić, Stipan Krmić, Josipa Markota, Mirko Violić, Danijel Begić i Karmen Stojić, koja je uvodno pozdravila posjetitelje te najavila Božićni koncert učenika OGŠ Metković koji će se opet održati u GKS u utorak, 16. prosinca s početkom u 19,30 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije