Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA VETERANA 4. GBR

U veteranskoj bolnici u Kninu preminuo je Miće Marušić-Pestro

Objavljeno prije

Dana 7.listopada u veteranskoj bolnici u Kninu preminuo je Miće Marušić-Pestro iz Pruda. Početkom Domovinskog rata, Pestro kako smo ga svi zvali, kao dragovoljac priključio se „A“ satniji ZNG Metković .

Nakon nekog vremena priključio se dubrovačkim gardistima koji su bili smješteni u Čepikućama vezani uz karizmatičnog veterana drugog svjetskog rata Matu Šariju-Daidžu. Bio je sudionik poznate bitke za Čepikuće 1.listopada 1991.godine kad je neprijatelj zaustavljen u svom nastupanju pri čemu su mu naneseni veliki gubitci.

Kao izvidnik prve bojne 116.brigade HV-a vrlo uspješno  je sudjelovao u borbenim djelovanjima ispred prve crte bojišnice i osvajanju neprijateljskih kota prilikom čega su zarobljeni i prvi neprijateljski vojnici.

Zbog svojih ratnih zasluga bio je izuzetno cijenjen kod suboraca. Uvijek skroman i ponizan svoje zasluge  nije želio isticati a kada je bio predložen za odličje za iste, isto je odbio iako ga je časno zaslužio.

Sahrana pokojnog Miće biti će u ponedjeljak u 16.30 sati na mjesnom groblju u Vidu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osmrtnica, Miće Marušić-Pestro

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije