Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

RAPSODIJA ZNANJA

U Sveznalici se događaju velike stvari – zaviri u galeriju

Objavljeno prije

Odavno je već poznato da Sveznalica osposobljava maturante za velike stvari na državnoj maturi pa tako i upisu na fakultet. Ovom prilikom zavirili smo na jedinstvene pripreme u ovom podneblju.

Od skromnih početaka prije skoro pet godina sa samo par učenika, do sada oko 150 polaznika u samo jednom ciklusu priprema, što čini skoro dvostruki broj metkovskih maturanata gimnazijalaca.

Od kuda dolaze svi ti polaznici, sigurno nisu svi iz Metkovića?

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Pa, osim domaćih polaznika iz cijele doline Neretve, sve više polaznika dolazi iz Čapljine, Ljubuškog, Makarske i Mostara te preko Sveznalice traže svoju priliku za upisati željeni fakultet.

Sveznalica se iz godine u godinu usavršava, kako sa sve većim brojem predavača (trenutni broj je 15) koji su svi redom magistri i profesori svojih predmeta, tako i upotrebom modernih alata poput youtube videolekcija, stalne Whatsapp podrške prema polaznicima kao i anonimnim online anketama kojima se nastoji dobiti kvalitetna povratna informacija.

Sveznalica 7400xXpx

Sveznalica bilježi, kumulativno u zadnjih pet godina, prolaznost od visokih 96%, od čega je npr. prolaznost matematike više razine 97%, matematike niže razine 98%, a hrvatskog jezika čak 100% kroz sve godine priprema. Tome treba pridodati da pripreme ne pohađaju samo gimnazijalci prema kojima je državna matura koncipirana, već polaznici iz preko 20 srednjih škola, kao i otprilike isto toliko usmjerenja iz šireg podneblja.

Sveznalica tako postaje svojevrsni brend i Metković pozicionira na kartu kao centar za naobrazbu budućih akademskih građana, dok ti isti putnici-polaznici u pauzama između predavanja obilaze jezgru grada, šetaju rivom ili su u obližnjim kafićima, a tko zna, neki od njih, možda i pronađu srednjoškolsku simpatiju.

Trenutno je u tijeku Redovni ciklus priprema koji je počeo u siječnju i traje još mjesec dana. Dio atmosfere učenja i nove vizije budućih uspješnih mladih akademskih građana pogledajte u fotogaleriji.

Kako su ispiti mature sve bliže, ovim putem najavljujemo da ubrzo kreće Proljetni ciklus priprema u Sveznalici te ukoliko se mislite upisati, požurite jer mjesta su ograničena, a vidimo da se sve veći broj polaznika upisuje iz udaljenih mjesta. Upisati se možete online preko službene web stranice www.sveznalica.hr, a sve ostale informacije možete dobiti pozivom na broj 099/6676 – 838.

OD 8. DO 10. PROSINCA

Dani Jegulje ovoga vikenda u Hotelu Merlot

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović po promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Kasna jesen vrijeme je kada jegulja doseže idealnu veličinu i kakvoću te ujedno vrijeme i najvećeg lova ove neretvanske delicije. To naravno znači da je došlo vrijeme i za tradicionalne „Dane Jegulje“ u Hotelu Merlot!

„Dani jegulje“ manifestacija je koju organiziramo od 2014. godine s ciljem promocije ove jedinstvene neretvanske delicije kao i gastronomskog potencijala doline Neretve.

Cijeli vikend uživajte u specijalitetima s neretvanskom jeguljom kao i vrhunskim vinima Prović iz naše obiteljske vinarije po promotivnim cijenama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Petak 8. 12. 12-18h – Dan otvorenih vrata Vinarije Prović, posjetite našu obiteljsku vinariju u sklopu hotela, kušajte vrhunska vina te ostanite na delicijama od jegulje

Subota 9. 12. specijaliteti od jegulje dostupni su tijekom cijelog dana a od 19h večera uz muziku uživo i glazbeni Sastav Larus.

Sveznalica 7400xXpx

Noćenje u hotelu uz 35% popusta ukoliko rezervirate mjesto za ručak ili večeru.

Informacije i rezervacije

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije