Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

JAKA KONKURENCIJA, BIT ĆE ZANIMLJIVO

U sklopu obilježavanja 31. obljetnice A satnije ZNG Metković otvoren šahovski turnir za seniore

Objavljeno prije

U sklopu obilježavanja 31. obljetnice A satnije ZNG Metković, prve postrojbe HV-a u dolini Neretve, u prostorijama HŠK Metković započeo je šahovski turnir za seniore.

Turniru je predhodilo Pred početak turnira, okupljenim šahistima su se obratili gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, predsjednik Udruge veterana IV. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije Ante Pehar te predsjednik HŠK Metković Slavko Bakalar.

Turnir je okupio 20-ak igrača iz doline Neretve i BiH, a igra se po švicarskom sustavu sedam kola uz 10 minuta po igraču.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Šahovski turnir održava se u organizaciji Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ i HŠK Metković.

Prije samog početka turnira članovi Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ  i gradonačelnik Dalibor Milan odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima, paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca pred Spomenikom hrvatskim braniteljima iz Metkovića poginulima u Domovinskom ratu.

Sveznalica 7400xXpx

OTVORENE PRIJAVE

Udruga Biom organizira trening prepoznavanja ptica u Neretvi

Objavljeno prije

Foto: Udruga Biom

Udruga Biom poziva zainteresirane da se uključe u trening prepoznavanja ptica na Neretvi. Trening će se odvijati za dva vikenda 4. i 5. svibnja te 1. i 2. lipnja 2024. na području delte Neretve.

U sklopu treninga održava se jedno uvodno online predavanje i dvije terenske edukacije. Sudionici će imati priliku vidjeti i naučiti prepoznavati vrste ptica česte u svojoj okolici, a uz malo sreće i one vrlo rijetke vrste po kojima su poznate lagune na ušću Neretve.

Na terenu ćemo učiti tehnike prepoznavanja vrsta ptica po izgledu i po glasanju. Trening je besplatan i otvoren za sve bez obzira na predznanje. Za polaznike ćemo osigurati dalekozore, knjige za determinaciju ptica i stručno vodstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uvodno online predavanje na kojem ćemo se upoznati bit će 3. svibnja u 18 sati. Tereni su predviđeni 4. i 5. svibnja, te 1. i 2. lipnja 2024., no termini su podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama.

Ako ste zainteresirani, najkasnije do 29. travnja 2024. ispunite online prijavnicu.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije