Ostanimo u kontaktu

CJELODNEVNI EVENT 'OD 2 DO 2'

Hladno pivo i Ante Cash u Pločama, uz turnir odbojke na pijesku

Objavljeno prije

Od 2 do 2 - Ploče

Udruga studenata grada Ploča u suradnji s Turističkom zajednicom i gradom Pločama organizira cjelodnevni događaj, odbojku na pijesku i koncert ‘Od 2 do 2’, koji će se održati 30. srpnja na gradskoj plaži u Pločama.

Osim turnira u odbojci na pijesku i turnira u trešetu (početak u 14 sati), očekuje Vas glazbeni spektakl grupe Hladno Pivo, koja će po prvi put nastupiti u Pločama, te svima poznatog repera Ante Casha. Osim njih nastupaju i DJ Jolly Joke i DJ Kritikal.

Cijene ulaznice u pretprodaji iznose 30kn dok će na dan koncerta iznositi 40kn. Za turnir u odbojci na pijesku se možete prijaviti na broj 095 815 3744, a za turnir u trešetu na 095 873 5983.

Cijeli događaj ima i humanitarni karakter, pa će se tako tokom cijelog dana prikupljati donacije za Udrugu Radost, za djecu sa posebnim potrebama.

Nastavi čitati

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije