Ostanimo u kontaktu

OHRABRUJUĆI TURISTIČKI REZULTATI

U neretvanskom priobalju odmara se više od 2000 gostiju

Objavljeno prije

Na području Turističke zajednice Općine Slivno prošle noći boravilo je 2216 gostiju. Prema broju na prvom mjestu su Poljaci , slijede državljani češke Republike, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

U Kleku, Komarnoj, Dubokoj i Blacama ima više od 3000 postelja, u kućama, i manjim hotelima, pa je razvidno da sve postelje nisu zauzete.

Rezultati od prvog srpnja do danas su daleko bolji nego prošle godine, ali su još uvijek daleko od onih ostvarenih 2019.godine.

Domaći iznajmljivači, ugostitelji, trgovci i turistički radnici trude se svojim gostima osigurati sve uvjete za dobar odmor i ugodan boravak.

Zbog poznatih razloga neke tradicionalne manifestacije, poput gastronomskih još nisu realizirane, ali postoji mogućnost da će se održati.

Kvaliteta mora je na visokoj razini, a gosti – prijatelji umjetnosti u Kleku u Galeriji Stećak mogu razgledati izložbu slika Emila Bobanovića-Čolića na temu ‘Ptice’.

ZABAVA GARANTIRANA

Beach bar Limone na Kominsko ušće 13. kolovoza dovodi Tamburaški sastav Sanjalice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Kominsko ušće bogatije je za još jedan beach bar koji u ovim ljetnim vrućinama dođe kao mala oaza u pustinji. Prekrasni ambijent novootvorenog Limone bara osim svakodnevnih after beach partya 13. kolovoza dovodi dašak Slavonije u srce neretvanske doline.

Sve popularnii Tamburaški sastav Sanjalice u petak, 13. kolovoza, dan prije Maratona lađa na Neretvi pobrinut će se da ovogodišnji spektakl svima ostane u lijepom sjećanju.

Ulaz je besplatan, stoga vidimo se u Limone beach baru!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @beach_bar_limone

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije