Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

OŠ STJEPANA RADIĆA

U humanitarnoj akciji Dani kruha prikupljeno 40 tisuća kuna

Objavljeno prije

OŠ Stjepana Radića - Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje 2018.

Učenici i nastavnici Osnovne škole Stjepana Radića prikupili su gotovo 40 tisuća kuna na humanitarnoj prodajnoj izložbi (Zdravlje je najveće bogatstvo …za Manuelu i Mariju!) u sklopu obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Škola je time ponovno pokazala svoje veliko srce koje kuca za sve njezine učenike, a posebno za one kojima je to najviše potrebno. Sav prikupljeni novac škola će donirati za pomoć u liječenju teško oboljelih učenica Manuele Čuture i Marije Dominiković, dok se hrana koja nije bila prodana na izložbi donirala članovima Zajednice pape Ivana Pavla XXIII. u Borovcima.

OŠ Stjepan Radić zahvaljuje se svima  koji su na bilo koji način doprinijeli da prodajna izložba i humanitarna akcija budu što uspješnije, a učenicama Manueli i Mariji svi želimo obilje Božjega blagoslova koji će im pomoći na putu do ozdravljenja i sretno ih vratiti u školske klupe u svoju veselu školsku obitelj.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije