Ostanimo u kontaktu

POPUŠTAJU MJERE

U-Gym Body Club svoja vrata otvara u srijedu 13. svibnja!

Objavljeno prije

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite od srijede 13. svibnja dopušta se rad teretanama i sportskim aktivnostima u zatvorenim prostorima.

Tu odluku spremno je dočekao i metkovski U-Gym Body Club koji je ovo proteklo vrijeme iskoristio za uređivanje dodatnih 600 kvadrata gdje od 19. svibnja s radom počinje pogon Crossfit.

Kao i kod drugih djelatnosti, više ništa neće biti isto, korisnici će se morat pridržavat propisanih mjera, s kojima ćete se upoznati na ulasku u teretanu, kao i dezinfekcijskim sredstvima koja će ubuduće biti neizostavni detalj prilikom svakog postupanja.

Vidimo se u srijedu 13. svibnja u U-Gym Body Clubu!

SRETAN ROĐENDAN TORCIDA!

Metkovska Torcida vatrometom i bakljadom obilježila 70 godina od osnutka

Objavljeno prije

Sretan rođendan, Torcida! Točno u ponoć pripadnici Torcide iz Metkovića su vatrometom ispred Crkve sv. Ilije i bakljadom na Lučkom mostu obilježili 70 godina od osnutka, možemo reći modernog simbola Dalmacije.

Uz snimak vatrometa donosimo kratki osvrt kojeg je napisao naš fra Ivo Rastočić.

Orilo, gorilo, sedamdeset godina gonimo!

Zabranjivana, nepravedno osuđivana, orijunom nazivana, kažnjavana, na stup srama vješana, po zatvorima zatvarana, fašizmom i komunizmom etiketirana, uličarima prozvana, politikom pokušana biti otrovana, . . .

Sedamdeset godina doživjela i mnoge heroje iznjedrila, po pržunima ležala, 4. Gardijsku popunila, Hrvatsku branila, vjeru očuvala, ponos zadržala, dostojanstvo dokazala, nikad prodana, izdajicom i kukavicom nije postala . . .

Mnogi su „na tribini stajali“ valja nam se prisjetiti onih kojih nema, svih poginulih i umrlih Hrvatskih branitelja i braniteljica njenih članova, svih onih koji su je tako čistu nama predali i život su svoj okončali i Ćipe, Azapovića Marka, Olivera Antunovića, Mate Babana, Žana Ojdanića, Mislava Bubala i mnogih drugih ponosnih i dostojanstvenih njezinih sinova i kćeri . . .

Torcida ime ponosno, za dostojanstvo ga upamtiti i s pijetetom ga u srcu ispisati. Za godine mnoge!

Fra Ivo Rastočić, Šibenik, 26.10.2020.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije