Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ROK IZGRADNJE 30 MJESECI

U Gabela Polju započeli radovi na budućem nasipu za obranu od poplava

Objavljeno prije

Započeli su radovi s trasiranjem budućega nasipa za obranu od poplave na području naselja Gabela Polja, točnije na lokaciji Bočina-Njivice. Preostalih 2,4 km nasipa u Bosni i Hercegovini izvodit će tvrtka Roading d.o.o. iz Gračanice.

Članovi Mjesne zajednice Gabela Polje danas su obišli gradilište te podijelili nekoliko fotografija.

Podsjetimo, riječ je o završetku sustava obrane od poplave koji je započet još 2013. na području Grada Metkovića te izrađen u dužini 6,5 km, koji je 2017. prošao tehnički pregled. Svoju potpunu funkciju dobit će tek kad se izgradi dio nasipa pored naselja Gabela Polje u Bosni i Hercegovini u dužini 2,4 km.

Rok za izgradnju je 30 mjeseci, a uključuje izradu obrambenog nasipa, ustavu na Glibuši sa crpnom stanicom, ustavu Strimen, preljevne građevine s uređajem za kontrolirano puštanje voda u branjeno područje te ostale hidrotehničke objekte koji štite branjeno područje od poplava.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Marulićeva se nakratko zatvara za promet, mogući prilazi ulicama Put Vida ili Hercegovačkom

Objavljeno prije

Obavještavamo građane da će se tokom naredna tri dana ( 09.02- četvrtak do 11.02-subota ) izvoditi II faza radova na izmještanju podzemnih instalacija u ulici Marka Marulića koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Ulica će biti zatvorena za promet na dijelu između dvije benzinske crpke ( područje kod Poljoprivredne apoteke ).

Dio stanara će moći koristiti izlaz iz ulice putem Puta Vida ( uključivo korisnike prijelazne rampe kod Crkve ) , a dio putem Hercegovačke ulice.

– Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije