Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRVE TRI SU NAJVAŽNIJE

U Dječjem vrtiću Metković održana radionica o četiri stupa roditeljstva

Objavljeno prije

Foto: Dječji vrtić Metković

Foto: Dječji vrtić Metković

Jučer je u Dječjem vrtiću Metković održana druga od 11 UNICEF-ovih radionica za roditelje iz ciklusa Rastimo zajedno iz programa za podršku roditeljstvu: Prve tri su najvažnije!

Voditeljice radionice, Davorka ŠutaloMarina Barjaktarević i Karmen Laskač, ovog puta su roditeljima predstavile četiri stupa roditeljstva brižno ponašanje, struktura i vođenje, uvažavanje djeteta kao osobe i osnaživanje djeteta.

Radionica je započela dinamičnom i šaljivom vježbom koja je služila za razbijanje treme, nakon koje su roditelji razgovarali o tome što roditelji trebaju pružiti djetetu i sudjelovali u drugim prigodnim aktivnostima, a ciljevi radionice su, također, bili i osvješćivanje vlastitog shvaćanja dobrog roditeljstva te preispitivanje roditeljskih vrijednosti i ponašanja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije