Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

PRVE TRI SU NAJVAŽNIJE

U Dječjem vrtiću Metković održana radionica o četiri stupa roditeljstva

Objavljeno prije

Foto: Dječji vrtić Metković

Foto: Dječji vrtić Metković

Jučer je u Dječjem vrtiću Metković održana druga od 11 UNICEF-ovih radionica za roditelje iz ciklusa Rastimo zajedno iz programa za podršku roditeljstvu: Prve tri su najvažnije!

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Voditeljice radionice, Davorka ŠutaloMarina Barjaktarević i Karmen Laskač, ovog puta su roditeljima predstavile četiri stupa roditeljstva brižno ponašanje, struktura i vođenje, uvažavanje djeteta kao osobe i osnaživanje djeteta.

Radionica je započela dinamičnom i šaljivom vježbom koja je služila za razbijanje treme, nakon koje su roditelji razgovarali o tome što roditelji trebaju pružiti djetetu i sudjelovali u drugim prigodnim aktivnostima, a ciljevi radionice su, također, bili i osvješćivanje vlastitog shvaćanja dobrog roditeljstva te preispitivanje roditeljskih vrijednosti i ponašanja.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije