Ostanimo u kontaktu

CRVENI KRIŽ METKOVIĆ

U četvrtak prva ovogodišnja akcija darivanja krvi

Objavljeno prije

Najavljujemo prvu ovogodišnju akciju darivanja krvi koja će se održati u četvrtak, 11. veljače u GKS-u Metković, u organizaciji Crvenog križa Metković.

– Poštovani darivatelji krvi najavljujemo prvu ovogodišnju akciju darivanja krvi 11.02.2021.godine (četvrtak) u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću od 09 do 12,30 sati. Pozivamo sve mlade starije od 18 godina koji se žele priključiti ovoj velikoj humanoj obitelji i postati darivatelji krvi. Akcija će se održati pod epidemiološkim mjerama pa Vas molimo za strpljenje, – najavili su iz Crvenog križa Metković.

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije