Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

GIMNAZIJA METKOVIĆ

U četvrtak posjet voditelja Predstavništva Europske komisije u RH Branka Baričevića

Objavljeno prije

Foto: ec.europa.eu

Foto: ec.europa.eu

Kao Škola ambasador Europskog parlamenta, Gimnazija Metković ima čast 1. veljače 2018. ugostiti uvaženog gosta, g. Branka Baričevića, voditelja Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj.

Od rujna 2017. godine, nakon uspješnog pilot-projekta pod vodstvom prof. Živke Franković, Gimnazija Metković dobila je službeni status Škole ambasadora Europskog parlamenta, dodjelom plakete od strane europarlamentarke gđe Dubravke Šuice. U sklopu tog projekta naši učenici, ambasadori juniori, pod vodstvom prof. Branke Vladimir, proučavaju europske prilike i utjecaj Europske unije na svakodnevni život te se bave informiranjem svojih kolega i lokalne zajednice o europskim temama, a organizirani su i posjeti europskim institucijama u Strasbourgu i Bruxellesu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Jedan od ciljeva škole kao Ambasadora Europskog parlamenta svakako je približiti aktere europskih prilika našim učenicima. Stoga smo organizirali posjet g. Baričevića, koji na vlastiti prijedlog dolazi razgovarati s mladima Doline Neretve o europskim temama. Osim učenika trećih i četvrtih razreda Gimnazije Metković, pozvali smo i učenike okolnih škola iz Metkovića, Ploča i Opuzena, budući da im je ovo jedinstvena prilika za razgovor s vrsnim diplomatom i poznavateljem europskih prilika kojim će moći obogatiti svoju perspektivu i progovoriti o problemima mladih.

Događaj će se održati u prostoru čitaonice Gimnazije Metković 1. veljače 2018. u vremenu od 10 do 12 sati.

Sveznalica 7400xXpx

Gimnazija Metković

SHISHA BAR

Najluđu noć u godini provedite u The Best caffeu

Objavljeno prije

TheBestCaffe-ShishaBar1024

Pred sezonu najboljih partya u gradu The Best caffe svoja vrata je otvorio na novoj lokaciji.S naglaskom na Shisha bar smjestio se između Carpe Diema i Amadeusa (u prostoru bivšeg Art caffe-a), svojim posjetiteljima pruža vrhunske noćne zabave te u ugodnom ambijentu opuštanje uz razne tople napitke.

Pazeći na navike svojih posjetitelja The Best caffe u najluđu noć u godini ulazi širom otvorenih vrata. Uz promotivne cijene pića, svojim vjernim posjetiteljima pripremili su Jack i Johnnie party, dok će se za odličnu atmosferu pobrinut DJ Ante.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Svoj stol možete besplatno rezervirati na broj +385 95 5047 478 ili putem inboxa fb stranica The Best caffe i Coco club.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije