Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

U četvrtak počinje asfaltiranje Ulice kneza Domagoja

Objavljeno prije

Ovim putem Vas obavještavamo da će se dana 28.09.2023. (četvrtak) započeti s radovima izvedbe asfaltnih slojeva u ulici kneza Domagoja od caffe bar Evergreen do spoja s ulicom don Radovana Jerkovića. 

Promet navedenom dionicom će biti zatvoren za sva vozila. Molimo stanare da uklone svoja vozila kako bi se asfaltiranje izvelo neometano.

Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih radova u sklopu Aglomeracije Metković. – stoji u priopćenju izvođača radova, tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije