Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DUŠNI DAN

”Tvojim se vjernima, Gospodine, život mijenja, a ne oduzima. I pošto se raspadne dom ovozemnog boravka, stječe se vječno prebivalište na nebesima”

Objavljeno prije

Groblje sv. Ivana - Svi sveti i Dušni dan

Na Dušni dan sjećamo se svih svojih pokojnika. Obilazimo groblja i palimo svijeće i nosimo cvijeće u znak pažnje i vjere. Obitelji, prijatelji i poznanici mole za duše svojih dragih, moleći Božje milosrđe.

Sveznalica 7400xXpx

Tako je Dušni dan ili Dan svih vjernih mrtvih izraz kršćanske nade i vjere u zagrobni život što liturgija ističe riječima: Tvojim se vjernima, Gospodine, život mijenja, a ne oduzima. I pošto se raspadne dom ovozemnog boravka, stječe se vječno prebivalište na nebesima.

Jučer na blagdan Svih Svetih na Gradskom groblju sv. Ivana svetu Misu su služili župnici sv. Nikole, a danas će se sveta Misa zadušnica za sve preminule Župe sv. Ilije održat u 15:00 sati također na groblju sv. Ivana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pogledajte jučerašnje vizure Gradskog groblja sv, Ivana u Metkoviću:

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije