Ostanimo u kontaktu

UDRUGA VETERANA 4. GARDIJSKE BRIGADE DNŽ

Tradicionalno božićno druženje za članove i prijatelje

Objavljeno prije

Udruga veterana IV. gardijske brigade DNŽ je za svoje članove i prijatelje organizirala tradicionalno božićno druženje koje je održano u župnoj dvorani u Vidu u ugodnoj blagdanskoj atmosferi.

Na početku druženja okupljenima se obratio predsjednik Ante Pehar te ukratko rezimirao aktivnosti koje je ta udruga imala tekuće godine kojih je bilo poprilično, a iduće godine udruga planira nizom aktivnosti obilježiti 25. obljetnicu oslobodilačkih operacija kojima je oslobođena Domovina.

Čestitajući svima Božić i novu godinu, pozvao ih je da i dalje budu aktivni i ustrajni posebno u promicanju istine o Domovinskome ratu. Nazočnim sudionicima hodnje Dinarom u čast obilježavanja 25. obljetnice operacije ZIMA 94. podijeljena su priznanja i zahvalnice podupirateljima. Na kraju su svima podijeljeni prigodni kalendari.

OPĆINA KULA NORINSKA

Nikola Krstičević zahvalio sumještanima na potpori te ih pozvao da u nedjelju izađu na izbore i podrže njegov program

Objavljeno prije

Načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević zahvalio sumještanima na potpori i pozvao ih da u nedjelju izađu na izbore i podže njegov program. Obraćanje prenosimo u cijelosti.

Dragi prijatelji, mještani Općine Kula Norinska, na početku vam još jednom svima želim zahvaliti na podršci koju mi pružate svih ovih godina.

U proteklih 15 godina, moji suradnici i ja smo, predanim i odgovornim radom, realizirali i započeli brojne projekte koji su neke dijelove naše Općine u potpunosti infrastrukturno promijenili.
Ravnomjerno smo ulagali u svako naselje, poticali investicije, ulagali u demografsku politiku, obrazovanje, ranjive skupine. Pokazali smo da znamo koristiti i europska sredstva kojima su sufinancirani brojni naši projekti.

U nedjelju su lokalni izbori. Siguran sam da ću dobiti vaše povjerenje za još jedan mandat te zajedno sa svojim suradnicima dovršiti razvojne projekte poput izgradnje infrastrukture Poslovne zone Nova Sela, Aglomeracije Općine Kula Norinska, izgradnje vodoopskrbnog sustava Borovci – Nova Sela, izgradnje vrtića u Momićima, izgradnje Vatrogasnog doma u Kuli Norinskoj i brojne druge koji će povećati kvalitetu naših života.

U našoj brošuri koju možete prelistati klikom na poveznicu ispod teksta, pogledajte još jednom što smo sve napravili u protekle četiri godine te naše planove za budućnost u koju nastavljamo u istom smjeru, s novim idejama do najboljih projekata!

Zato vas, dragi prijatelji, pozivam da u nedjelju izađete na lokalne izbore, iskoristite svoje pravo i zaokružite broj 2 za načelnika te broj 1 za listu kandidata za Općinsko vijeće! Jer djela su glasnija od riječi.

Pogledajte program…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije